Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Verlenging minderjarigheid

Anlie
5 jaar geleden

Ik droomde dus dat ik mc donalds ging halen, thuis opat met mijn vriend.
We hadden vrij genomen van het werk en gingen op roadtrip. Ik zei dat ik er wel wilde wonen.
Mijn moeder echter belde autoriteiten.
Ze wouden me interneren. Ze riep van haar huis boven op de trap dat ik nooit voor mezelf zou kunnen zorgen. Dat ik achter hen diende te wonen. Dat ze achter mijn rug me verlengd minderjarig verklaard hadden. Dat niemand nog afval had liggen als ze het huis verlaten. Dat ik niet goed wijs was. Niemand sprak me meer aan. Er werd gepraat over mij. Niet met mij. Ik werd wakker.
---
Zover ik weet ben ik niet verlengd minderjarig. Ik moet irl achter mijn ouders wonen of geen erfenis. Als je je mening wil geven over dat, hoor ik het wel.
Mijn moeder moeit zich met de huishouding. Ik doe nooit wat goed genoeg. Buiten the obvious, is er nog iets dat jullie uit deze droom halen?
Dank u alvast.

5 jaar geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Eten bij de McDonalds suggereert dat je houdt van tempo. Maar je geniet van je leven en wilt quality time voor jezelf en je vriend. Je moeder bemoeit je teveel met je of je bent gewoon rijp genoeg om je zaakjes zelf te regelen. Dan kun je je gaan ergeren aan je moeders behulpzaamheid.