Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Dood

Nii
6 jaar geleden

Hey,
Ik ben ent wakker en ik had echt echt een nare droom en graag zou ik hiervan de betekenis willen weten.

Ik was op school, en ik was helemaal zwart gekleed. Er was iemand, die mij wou vermoorden. Helaas weet ik niet meer wie degene is, maar we hadden heel erg gevochten en heel veel mensen die ik ken op school probeerde ons uit elkaar te halen. Vele keren lukte het ook, maar andere niet. Elke keer wanneer diegene mij zag ging die me aanvallen en in elkaar slaan omdat zij echt haat aan mij had. Ik weet nog dat ik midden in een gevecht zat met haar en iedereeeen ons uit elkaar probeerde te trekken en het maar niet lukte. Ik gilde nog toen van de pijn, en opeens was mijn stem weg. En het voelde alsof er nog iets in mijn hoofd weg was gegaan. Alsof ik opeens leeg was.

Maaroke later ik kwam dat meisje weer tegen op school, en we begonnen weer te vechten. En deze keer was ze van plan mij te vermoorden. Want ze had voorwerpen bij zich waarmee die mij kon steken, en of doden. Het waren grote, lange, zwarte voorwerpen ofzo. Dus we gingen vechten, vechten & vechten en opeens stak ze me meer met dat ding. Ik weet nog dat ik al die pijn voelde, en allemaal bloed zag op de grond van mij. Iedereen keek verbaasd naar mij, omdat ze in schok waren en ik gilde nog 1x heeel hard en toen was ik dood.

Ik zelf was dood ja, maar ik was daarna een geest dus ik stond ‘ naast ‘ mijn lichaam te kijken wat iedereen deed. Mensen begonnen te huilen, raakte in paniek en iedereen begon mijn lichaam op te tillen en ambulance etc te bellen. Andere gingen weer naar de directeur toe. Heel veel mensen waren in schok, dat ik dood ben. Nadat de directeur kwam, begon hij zelf ook te huilen en probeerde hij iedereen onder controle te houden en heeft de ambulance mij meegenomen. Alle kinderen die mij probeerde uit elkaar te halen tijdens die ruzie enzo, zaten allemaal op de grond, op de plek waar ik dood ben gegaan en gingen huilen om mij.

Wat zou hiervan de betekenis kunnen zijn? Ik heb zoiets nog nooit gedroomt, en vooral dat ik die 1e x gilde en mijn stem weg was, en het leek alsof er een deel van mijn lichaam ook weg is gegaan. Alsof t mijn ziel ofzo was.

En die 2e x dat ik gilde voor ik dood ging, ik voelde ook gwn dat ik dood was. T enige wat ik zag was gwn zwart beeld. En daarna was ik een geest en keek ik toe hoe iedereen actie ondernam

6 jaar geleden
Beheerder

Het is een uitputtend gevecht met je schaduw en dat kun je niet winnen want het is een deel van jezelf.
Die kwade krachten escaleren altijd omdat we nu eenmaal graag met onze betere eigenschappen pronken en het minder fraaie deel in het onbewuste drukken. Daaruit zal het in de opposittie gaan want het wil ook geleefd worden. Niet alles is echter kwaad want die eigenschappen kunnen op een gepaste wijze heel goed in je leven van toepassing zijn, zoals weerbaarheid en assertiviteit.
Het vertegenwoordigt ook een hoeveelheid energie die nu onbenut blijft of besteed aan het vechten tegen windmolens.

Vraag je af wat haar eigenschappen waren?
Het heeft geen zin dood te gaan want dan zou je eenvoudig opgeslokt worden door je duistere tegenhanger en het onbewuste.
Iedereen heeft zijn schaduw en het is van het hoogste belang dat je die onder ogen ziet. Zo niet dan projecteer je die op anderen en belast hen met jouw inferieure kanten. De schaduw is niet uitsluitend negatief. Iemand die het kwade leeft kan namelijk juist een lichte schaduw hebben.