Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Gekidnapt

anonymous.xo
16 maart 2018

Hey,
Ik droomde eergisterennacht echt iets heel vreselijks. En ik vraag het me echt af, welke betekenis hierachter zou kunnen zitten. Ik kan deze droom precies na vertellen, zo goed weet ik het nog uit mn hoofd.

Het begon zo,
Het was 23:15 en mijn hele gezin ging weg, eentje ging naar feest, ander met vrienden chillen, en ja derest ook weer ergens. Ik bleef thuis omdat ik geen zin had, en ik zou al gaan sporten, Nadat iedereen vertrokken was, ben ik ook maar naar de sportschool gegaan. Ik ging op de fiets en het was echt donker, echt heel erg. Ik kon niet eens zien of ik nog op t fietspad fietste. Het was 23:30, ik moest over zo een brug heen, maar nadat ik daar rechts afsloeg zag ik een vrouw staan voor haar huis en ze riep wat naar mij. Ik negeerde haar, omdat in de nacht moet je uitkijken voor onbekende etc. Ik weet echt niet hoe, maar ze kreeg mij te pakken. Ik was opeens in haar huis en ik zat ergens in vast, tegen de muur. Ik begon te huilen en smeken of ze me met rust wilt laten en of ze me wilt laten gaan. Maar ze bleef nee zeggen. Ze zei dat ze me heeft gekidnapt omdat ze me een heel mooi meisje vind, en ze wou iets doen met mij iets met voodoo ofso. En er was nog een vrouw, die haar meehielp. Ik dacht echt dat mijn leven zo zou eindigen. Ik had 3 pogingen om eruit te komen. De 1e poging mislukte, want ze deden snel de deur dicht. Poging 2, ik was de verkeerde kant op gegaan om naar uitgang te gaan. En poging 3, ik zag een schuur of wc daar tegenover. Dus ik ben daar maar heen gerent en mezelf opgesloten zodat ik niet met hun ben. Ik kon er toch miet uit want ze hielden me in de gaten voor als die deur open ging. Ik pakte mijn telefoon, ik kon niemand bellen omdat ik geen beltegoed had. Ik kon alleen 112 bellen. Maar die werkte echt totaal niet mee.

Ik vertelde dat 2 vrouwen me gekidnapt hebben, en adres etc had ik al doorgegeven maar ze hielpen niet. Mijn bereik was ook slecht, dus ze verstonden me ook niet goed, De politieagent zei ‘ oke we zullen noteren dat er een meisje wordt vermist in zoetermeer en verder kunnen we niks doen ‘ maar ik werd echt boos van ja ik ben gekidnapt hoor en help mij jullie weten waar ik ben blabla. Daarna zei die agent, oke we zullen een auto sturen naar je locatie. Na 10 min, was het hele huis rondom omsingeld met politieagenten en die 2 vrouwen waren onder arrest. Ik rende echt snel weg naar huis, vol met bloed en pijn. Ik wilde echt zo snel mogelijk weg van die gekke buurt. Maar wat bleek, ik was mijn huissleutel vergeten daar. Ik dacht fuck it, ik ga m niet halen hoor. Dus ik ben maar via onze achtertuin, naar mijn kamer raam proberen te klimmen maar die was helaas op slot. Ik sloeg eerst het glas kapot, maar nogsteeds kwam ik er niet in. Er zat ergens nog wat opslot. maar het raam ernaast, daar woont mijn buurmeisje. Haar licht stond aan, dus ben echt met moeite naar haar raam geklommen en toen ik er was klopte ik paar keer aan. Ze zag dat ik het was, en deed meteen het raam open en ze hielp me naar binnen. Ze was geschrokken, omdat het al 01:45 was en ik zolaat buiten ben, en nog gewond etc. Ik heb haar alles vertelt hoe en wat er allemaal was gebeurd. Ze was in schok, en kon het niet geloven. Maar ze steunde mij, ik mocht bij haar uithuilen. Opeens kwam haar moeder binnen en ze vroeg wat ik hier doe. Ook heb ik haar alles vertelt, ze wou mijn moeder bellen maar de politie had dit al gedaan. Mijn buurvrouw belde de politie, om zeker te weten dat deze vrouwen gestraft zullen worden, en de politie zei ook dat hij al contact met mijn moeder heeft gehad, dus ik gewoon naar huis kan gaan.

Daarna ben ik naar huis gegaan, het was al 02;00. Echt hoe 1 nacht, zoveel kan veranderen. Toen mn hele gezin aankwam, en ze mij zagen begonnen ze allemaal te huilen en vroegen wat er is gebeurd, en ik heb ze alles gwn vertelt. En mijn moeder zei op het einde dat ze mij nooit alleen buiten op pad had moeten toelaten, omdat ze zo erg spijt had. Gewoon binnen paar uurtjes, is er zoveel gebeurd.. Ik was meteen naar het ziekenhuis gebracht om te genezen, en mij wonden te verzorgen etc en ik werd verwezen naar zo een persoon om mee te praten, voor hulp en advies etc. Gewoon een psycholoog eigelijk. En precies toen mijn droom eindigde, ging mijn alarm af en was het al tijd om op te staan.

Ik vraag me echt echt af wat deze droom zou kunenn betekenen. Het was echt een enge droom, en ik heb nooit eerder zoiets gedroomt. Het voelde zo echt, echt real gewoon. Weten jullie het misschien wat dit zou kunnen betekenen?

16 maart 2018
Beheerder

Allemaal angsten om op eigen benen te staan. Je gaat alleen de onzekere weg, maar het is te donker. Typisch beeld van het onbewuste waar het kleine lichtje van het bewustzijn niet veel verder schijnt dan je benen lang zijn. (de onzekere toekomst)
De vrouwen in het huis lijken boze heksen, maar die zitten in jouzelf en willen je gevangen houden, zodat je nooit op eigen benen gaat staan.
Zeg maar de vrouwelijke variant van Blauwbaard. Heksen willen maar al te graag dat je voor hen gaat werken.

De politie is een vorm van innerlijk gezag. Welnu in dromen gaat je mobieltje echt niet werken en 112 evenmin, je moet het zelf leren oplossen.
Naar huis bellen zal je niet helpen en om hulp roepen ook niet, want je creëert de angsten zelf tot monsterlijke proporties.
Alles loopt fout en je vergeet van alles. Complete chaos en verwarde gedachten. Moet iets met je huidige situatie te maken hebben. Tijd om op te ruimen?
De heksen zouden je er wel toe aanzetten en dat is eigenlijk positief. De inhoud zal niet leuk zijn.
Beltegoed heeft iets met waardegevoel en geloofwaardigheid te maken. Heksen zoeken graag mooie meisjes net als boze wolven. Ze likken hun lippen al af.
Lekker biggetje. Haha