Re: droom over maden

Radj
3 jaar geleden

In de woonkamer doe ik een pet open vervolgens vind ik maden op de vloer. Deze witte maden klopte ik vv uit de pet en haalde ze uit mijn haar. Mijn vriendin stond naast met doe geen pet op had ook almaden uit der haar te halen. Warmt berekent dit.
Ps: ik droomde dit om 8:48 en werd er wakker door.

3 jaar geleden
Beheerder

Wormen op of in het hoofd als kwaal.
Maden zijn als knagende gedachten.
Maden komen voor op kadavers.
Het gaat dan ook om bedorven gedachten of ook wel om een worm in het hoofd (the madoc man van Henry Purcell)
Kun je nog vergelijken met de Medusa. Een hoofd vol slangen.
Maden reinigen ook wel wonden en worden zelfs weer clinisch aangewend bij gangreen.
Ze tasten levend vlees niet aan, want dat kunnen ze niet eten.

Een pet met maden is dus een lading slechte gedachten.

Maden zijn symbolisch verwant met slangen en spermatozoa.
Het voeden of uitbroeden van kwade gedachten kan als maden worden uitgelegd.

Iets onder de pet hebben is iets achter de hand houden of verbergen.
Hier komt het kwaad tot uiting.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

MamaS
Vorig jaar

Ik droomde vannacht dat er levende maden uit de rechter oor van mijn kleuter kwamen. Maar dan echt heel veel. Geen idee wat het moet betekenen en wat ik ermee moet. Iemand?

joris rogier
Vorig jaar

Ik droom regelmatig over maden die over de vloer kruipen (keukenvloer en soms ook gespreid over de hele woning. Ook dat de vuilniszak vol maden zit.
Wat betekent dit ?

Vorig jaar

MamaS
De rechter kant is de kant van het bewuste. Een oor staat voor luisteren naar anderen of je onbewuste. Maden knagen in je gedachten. Het is iets dat eruit moet komen of verwerkt moet worden. Maden maken ook wonden schoon. Dit gaat ook over een verwerking.

Joris Rogier
Vliegen leggen eitjes in dood vlees. Er is een plaag ontstaan van maden. Vuilnis staat symbool voor slechte gewoontes of negatieve karaktertrekjes. De keuken staat voor behoeft aan warmte. Denk aan huis en haard. De keukenvloer is vaak koud.

Paiza
11 maanden geleden

Hallo, ik heb al 2 nachten dromen gehad over maden. De eerste nacht zaten ze in mijn been en kon ze eruit halen maar de tweede nacht kreeg ik dezelfde droom maar ik kon ze er niet uit halen. Wat betekenen die dromen?

11 maanden geleden

Je benen zijn er voor stabiliteit en om voort te bewegen. Een made is een soort parasiet dat leeft van dood vlees. Er knaagt iets aan je wat je in de eerste instantie weg kan krijgen, maar de 2e keer lukt het niet. Er is iets wat je heel irritant vindt en waar je vanaf wilt.

J
9 maanden geleden

Hi, ik heb gedroomd dat er levende maden uit mijn neefje zijn ogen kwamen. Duurde niet lang of iedereen (familie en vrienden) hetzelfde probleem kregen. Probeerde iedereen te helpen. Zij hadden geen last meer. Maar uiteindelijk kreeg ik het uit mijn ogen. Toen schrok ik wakker. Wat betekent deze droom?

9 maanden geleden

Ogen zijn de spiegel van je ziel. Door te zien vergroot je je bewustzijn en staan ook voor verbale communicatie. De mensen die dicht bij je zijn hebben wat in hun ogen en dat zijn obstakels. Het lijkt erop dat ze je niet zo goed kunnen begrijpen en is er iets in je houding dat hen niet zint. Ze hebben parasieten in hun ogen. Iets vreet aan ze. Maar gelukkig weet je helderheid te creëren.

Bonita
7 maanden geleden

Ik droomde dat ik maden uit de rechterkant van mijn hoofd weg sloeg. Het waren zoveel maden, ze bleven maar uit de rechterkant van mijn hoofd kruipen. Vraag me af wat t betekent

7 maanden geleden

Maden zijn irritaties. Je ergert je ergens aan. Rechts in de spiritualiteit staat voor het bewuste. De rechter hersenhelft, in de neurologie, bevat onze intuïtie, gevoelens, gewaarwordingen en indrukken, maar ook het holistisch denken.

El hajri
Vorige maand

Ik droomde heel duidelijk dat maden een deel van mijn geslacht hadden opgevreten en pulp verandert ik deed de wormen wegvegen maar kreeg ze niet allemaal weg.de droom 2as duidelijk en midden in me diepe slaap en is me bij gebleven volgende dag.wie kan me wat duidelijkeheid geven aub .

El hajri
Vorige maand

Weet je ook iets van mijn droom die ik na jou omschreef (sorry voor de spelfouten)

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ******** **  ** ******** **   ** **   ** 
 **    ***  **   **   ***  *** ** ** ** 
 **    **** **   **   **** **** ** ** ** 
 ******  ** ** **   **   ** *** ** ** ** ** 
 **    ** ****   **   **   ** ** ** ** 
 **    **  ***   **   **   ** ** ** ** 
 **    **  **   **   **   **  *** *** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht