Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vampieren

8 jaar geleden

ik droomde vannacht over vampieren dat ik door vampieren achterna werd gezeten
er hingen ook allemaal gordijnen dat was het enige wat ik me nog kan herinneren
groetjes eline

8 jaar geleden

Een vampier betekent meestal dat je je lichamelijk en emotioneel leeggezogen wordt. Achtervolgingsdromen geven mogelijkerwijs aan hoe je met angst en stress omgaat. Wegrennen is een instinctieve reactie wanneer er gevaar dreigt. De achtervolger kan heel goed een deel van jezelf vertegenwoordigen. Je eigen gevoel van boosheid, jaloezie, angst en zelfs liefde kan zich voordoen als een dreigend figuur.
Dromen over gordijnen, vertellen je iets over je persoonlijke groei en ontwikkelingen, maar ook over schaamte en verborgenheid. Een andere uitleg is dan ook het geestelijk terugtrekken, luister naar je innerlijke wijsheid en handel hierna zodat je zuivere antwoorden kunt vinden.
Ben benieuwd of je wat mee kunt.

8 jaar geleden

Ik had ook een keee een droom over vampieren maar die was net wat anders, 2 meiden uit mijn klas waren vampieren. Ze wouden mij ook vampier maken omdat ik erg fan was van vampieren. Maar toen twijfelde ik opeens. Ik dacht waarom zou ik vampier willen worden. Tja, toen wou ik het opeens niet meer omdat ik niet echt een rede had, nu ben ik meer fan van weerwolven.