Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

nachtmerry

lizzy44
10 jaar geleden

Mijn droom is eigenlijk net echt en best wel lang, ik begin wel gewoon.
Ik sta op een veld met mijn klas we zullen een soort tocht gaan lopen ofzo, net voordat we zullen gaan beginnen stapt er een onbekende jongen (voor mij) op mij af. Hij heeft het over een weddenschap, nadat ik die heb aangenomen kust hij mij. Hij laat mij los en ik loop naar mijn vriendinnen toe. Ze vroegen wat is deed en wie dat was, ik had geen tijd om te antwoorden want een jongen uit mijn klas kwam vertellen dat we moesten beginnen. Wij renden als een gek naar het begin. Daar stond onze lo docent op ons te wachten.
Ik was aan de beurt (wat er in de rij is gebeurd weet ik niet) maar ik ren met een rugzak het begin, en kom A van mijn groep 8 tegen. Ze rent mij voorbij waardoor ik de rugzak weg gooi en het op een sprinten zet. Ik haal haar niet in, we komen bij het eerste 'opstakel' we moeten over houten stammen lopen (die bewegen) ik zie N uit mijn klas, hij is gevallen. Als ik over hem heen wil stappen beweegt hij opeens. Ik schrik en verlies bijna mijn evenwicht, maar weet mij staande te houden en loop verder. Aan de overkant merk ik dat ik er bijna ben, van A is geen spoor meer de bekennen. Ik hoor de mensen al juichen dat betekend dat ik er bijna ben. Een paar 100 meter verder staan mensen te juichen bij de finish, ik ben er. Ik ga zitten in het gras, met de rugzak die ik in het begin weggooide (raar) haal er wat uit en zie mijn vriendinnen (met een veel betere conditie) doodmoe op mij af zien komen. Terwijl ik me heel fit voelde. Dat is meestal anders om. Dan komt die jongen weer op mij af en zegd dat wij gewonnen hadden. Nu is de weddenschap opeens duidelijk. Wij moesten nu alleen nog samen een vierkant lopen. Nou oke is prima dacht ik, komen we bij het vierkant aan en beginnen we te lopen. Gewoon naast elkaar, maar voor mij lijkt het of word de baan alleen maar langer of loop ik steeds hetzelfde stuk, terwijl hij al klaar is. Hij staat mij aan te moedigen tot ik er ook ben, dat leek wel een uur te duren.
Na een tijdje ben ik ook klaar en ga ik bij hem staan. Samen gaan we ergens zitten, ik leg mijn hoofd op zijn schouder.We zitten even te praten. En een tijdje later zitten we te kussen.
Dan houd mijn droom op, en word ik wakker

10 jaar geleden

Hoi lizzy44

Een rugzak staat voor onafgemaakte zaken. Een gedeelte gaat over jezelf.

Als je rugzak in je droom heel groot en zwaar wordt, dan draag je een nodeloze last in je leven.

Droom je dat je op een evenwichtsbalk loopt, dan bevind je je in een situatie die voorzichtigheid en bedachtzaamheid van je vraagt. Ga voorzichtig vooruit en weeg alle voors en tegens van je beslissing af.

Komt er een vierkant in je droom voor, dan heb je behoefte aan meer stabiliteit in je leven.

Komt er een schouder in je droom voor, dan heb je het gevoel dat je te veel verantwoordelijkheid hebt. Je gaat gebukt onder je leven.

Een schouder kan aan de andere kant ook staan voor steun en je aanleg om mensen te koesteren.


Word je door een vreemde gekust, dan gaat deze droom over het ontdekken van jezelf. Het is van belang dat je een bepaald aspect van jezelf beter leert kennen.

Wat zegt jou deze droom, ik denk dat je soms probeert om aan je eigen verandwoordelijkheid te ontkomen omdat jij je rugzak weg gooide, maar later toch weer bij je had, wat zeggen wil zo gemakkelijk kom je er niet vanaf.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.