Bloedende tanden

5 jaar geleden

Hallo iedereen,

Ik heb nogal vaak nachtmerries over mijn tanden. Ik had reeds al een paar keer gedroomd dat mijn tanden uitvielen en dit heb ik reeds opgezocht hier op de site en dat wil zeggen dat ik onzeker ben en met bepaalde angsten zit, wat klopt, want ik maak mij namelijk over heel veel dingen zorgen.
Soms sta ik op en heb ik het gevoel dat wat ik me nog kan herinneren van mijn droom (daarom niet van mijn tanden), dat ik dit al eens gedroomd heb, maar dan denk ik dat het ook gewoon mogelijk is dat ik een deja vu heb of dat ik gewoon helemaal in de war ben. Maar eigenlijk gebeurt het dus wel vaak dat ik over een bepaald onderwerp vaak droom, aangezien ik toch eens op zoek wil gaan naar sommige betekenissen.

Nu over de nachtmerrie die ik laatst gehad heb:
Mijn tanden barsten, ze brokkelen niet echt af maar spleten meer in het midden. Er kwam bloed uit, niet echt hevig, je kan de hoeveel bloed vergelijken met dat je per ongeluk lichtjes in je vinger snijd, er komt dan ook niet veel bloed uit. Vervolgens ga ik mijn mond gaan spoelen en zie heel veel bloed in de gootsteen weglopen. Ik vind het wel akelig als ik erop terugdenk. Dit deel kan ik mij nog heel goed herinneren van mijn droom.
Ik weet niet wat er nadien gebeurt is.

Heeft iemand deze droom ook al eens voorgehad of weet je wat hij betekent? Ik heb daarjuist iets gelezen dat het kan wijzen dat er iemand van de familie zal doodgaan, maar de droom die daar beschreven werd i.v.m. tanden en bloed kwam niet helemaal overeen met die van mij.
Trouwens, ik maak mij niet rap zorgen daarin want ik heb al eens visioenen gehad jaren geleden, o.m. dat mijn oma doodging maar ze leeft nog steeds gelukkig.
Met mijn vader daarentegen gaat het wat slechter. Het is gedaan met zijn vriendin en hij zit heel erg hard in de put. Heeft vroeger al eens een zelfmoordpoging ondergaan, waardoor ik altijd bang ben, dat wanneer hij depressief is, hij dit nog eens zal proberen. Maar een droom kan zoiets niet echt voorspellen, want een zelfmoordpoging is eigenlijk je lot niet, hé?! Ik ben wel van het principe dat vaststaat wanneer je zal sterven en dat er tekenen kunnen zijn wanneer het zover is, maar dat je het zelf soms niet beseft. Het kan ook zijn dat het nog een hele tijd duurt vooraleer er terug iemand komt te sterven in mijn familie en dan stelt die droom eigenlijk niet veel voor, want het visioen die ik gehad heb over mijn oma zal ooit wel eens uitkomen want iedereen sterft, maar het is de manier waarop in de droom dat je dan kunt vergelijken met hoe het gegaan is in het echt en zien in hoe ver het overeen komt om wat te kunnen voorspellen, maar dat kan ik nog niet weten natuurlijk.2 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door ChocolateAddict_.

123
4 maanden geleden

Hallo, ik heb gedroomd dat ik langs achteren heel hard wordt gepakt. Naakt, verkrachting in een greep waar ik niet van weg kan. En dan werd er op mijn hoofd geslaan. En er komt een gebit uit vol met bloed.

Ik lijd wel aan posttraumatische stress door misbruik in het verleden. Dus heel ver moet ik niet zoeken. Ik heb ook gelezen dat ik kracht zou verliezen. Maar in de werkelijkheid ben ik juist heel sterk aan het worden.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
    ** **   ** **   ** **   **  ******  
    ** ***  *** **   **  **  **  **  ** 
    ** **** **** **   **  ** **  **    
    ** ** *** ** **   **   ***   **  **** 
 **  ** **   ** **   **  ** **  **  ** 
 **  ** **   ** **   **  **  **  **  ** 
 ******  **   **  *******  **   **  ******  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht