Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Zusje Opeten

Lauran Claassen
1 april 2013

Heey, mijn naam is Lauran en dit is de tweede keer dat ik een bericht op deze website plaats omdat ik erg nieuwsgierig ben naar wat mijn dromen betekenen.

Droom: Ik zat met mijn twee ouders aan een picknicktafel midden in een weiland. De picknicktafel was bedekt met een standaard rood/wit-geblokte kleed. Er lagen borden en bestek maar we hadden niks te eten. Mijn vader zij: "Ik heb honger". Opvallend genoeg kropen er ineens allemaal baby's in het weiland rond. Mijn moeder stond op en pakte een van de baby's op. Het was mijn kleine zusje (toen ongeveer 2 jaar oud). Ze zij tegen me: "Lauran, draai haar nek om." Ik schrok me kapot en begon uit alle paniek te jammeren dat je zoiets niet kon maken. Waarop mijn vader reageerde: "Geef maar hier!" Ik zag hoe hij het hoofdje vasthield en haar nekje brak. Ze lag in stukken op tafel.

** Op dit moment schrok ik wakker. **

Ik weet niet wat dit zou moeten betekenen. Het is niet zo dat ik erg boos was op mijn ouders waardoor ik ze als "erge mensen" beschouwde. Dus ik vond het raar dat ze op deze manier in mijn droom werden weergegeven.

Reageer vooral, ik zou graag willen weten wat deze droom mij te zeggen heeft.

Alvast bedankt!

Groetjes Lauran

1 april 2013

Hoi Lauran.

Deze droom gaat over je zelf.


Komen je ouders in je droom voor, dan staat dit voor kracht, bescherming en liefde.

Een picknick in je droom staat voor een gelukkig en rustig familieleven of relatie.

Over het algemeen staat je vader in je droom voor autoriteit en je moeder voor liefde.

Een droom waarin een groene weiland voorkomt staat voor een veelbelovende toekomst.

Een dode baby in je droom symboliseert het einde van iets in jezelf.

Een droom over de dood is niet per sé een slecht teken. De dood staat namelijk voor het einde van iets en dit kan ook positief zijn.

Dat je moeder zei, Lauran draai haar de nek om, kan betekenen dat jij een einde moet maken aan je eigen problemen en daar schrik je voor terug

Een hoofd zonder lichaam staat voor een nieuwe situatie waarin je kalm moet blijven en waarbij je je koppie moet gebruiken.

Wat deze droom jou zeggen? Ik denk dat deze droom helemaal over je zelf gaat, dat er tegen op ziet om je eigen problemen aan te pakken, je moeder probeert het wel maar dan begin je te jammeren en dat ze dat niet maken kan, je voelt je in de steek gelaten, je vader is kordaat en zegt geef maar hier en dat geeft zo,n schok als je dat hoofdje ziet, je eigen hoofd dat je er wakker van wordt, je schrik er waker van.

Dus je staat nu voor een nieuwe situatie om aan je zelf te werken en vooral van wat er in je hoofd gebeurt, en waarom twee jaar dat je zus gedood werd, weet je misschien ook wat er toen is gebeurd en als je dat niet weet, kan je er dan navraag naar doen.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.