Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Snakes!!

Lauran
9 jaar geleden

Heey, mijn naam is Lauran

Ik heb een aantal dagen geleden een hele vage droom gehad: ik was in een soort grote binnenspeeltuin dat deel uitmaakte van een Frans pretpark. Er waren allemaal springkussens en opblaasbare glijbanen. Op een gegeven moment kwam ik bij een hele grote waar ik wel vanaf zou willen, toen ik bovenop geklommen was lag er een bizar grote cobra die gewelddadig naar me keek. Natuurlijk ging ik er zo snel mogelijk af omdat ik niet echt zat te wachten om gebeten te worden. Toen ik weer beneden was aangekomen lagen er ineen keer allemaal slangen op de grond.

Ik ben niet erg geschrokken van deze droom, maar ik vond het toch een beetje bizar en ik zou graag willen weten wat deze droom als boodschap aan mij heeft.

Alvast Thnx voor het reageren.

Groetjes Lauran

9 jaar geleden

Hoi Lauran.

Ben je in je droom op een speelplaats, dan heb je de behoefte om te ontsnappen aan stress die je in het dagelijks leven ondervindt.

Als je droomt dat je in een pretpark bent, is je dagelijks leven druk en stressvol. Je hebt wat tijd nodig voor ontspanning en meer plezier in je leven.

Alles in het park staat voor een aspect van jezelf.

Deze droom kan ook betekenen dat je zorgelozer mag zijn en je talenten dient te onderzoeken.

Ga je in je droom van de glijbaan af, dan staat dit voor instabiliteit in je leven. Je bent je grip op een situatie of relatie kwijt.

Het naar boven klimmen heeft met je hoofd te maken.

De slang staat voor het vrouwelijke, helen en spiritualiteit.

Of

Wanneer je in je droom een slang ziet, of er door een gebeten wordt, duidt dit op verborgen angsten en zorgen waardoor je je bedreigd voelt. De droom kan je waarschuwen voor iets in het echte leven waarvan je je nog niet bewust bent of dat nog niet aan de oppervlakte is gekomen.

Deze droom ging voor af aan je tweede droom en hebben met elkaar te maken, het zijn waarschuwings dromen.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.