Geschoten worden in het hoofd

Rseg
7 jaar geleden

Hallo,

Ik heb nu twee nachten achter elkaar de droom dat ik beschoten wordt,
De eerste keer hield ik er alleen een hoofdwond aan over en afgelopen nacht werd ik nogmaals beschoten en dit maal zat de kogel nog in mijn hoofd en hier durfde ik niet over te klagen tegen mijn vrienden in mijn droom dat ik pijn had en dat ik naar het ziekenhuis wou. Totdat de hoofdpijn ondraaglijk werd en ik ingestort ben en toen pas realiseerde men zich dat ik beschoten was en nog de kogel in mijn hoofd had zitten. Het gebeurd telkens midden in het centrum van de stad en het lijkt onverwachts. Weet iemand wat dit betekend??

7 jaar geleden

Hoi Rseg,

Die droom wil jou zeggen dat je opletten moet, omdat er iemand is die niet eerlijk tegen je is en schadelijk voor je is.

Een hoofd in je droom staat symbool voor wijsheid, intellect, begrip en logisch denken. Het kan ook verwijzen naar hetgeen je bereikt hebt, je zelfbeeld en hoe je tegen de wereld aan kijkt.

Puntige kogels hebben meestal een erotische lading


Groeten Hans.

Zoë hale
Vorig jaar

Ik droom steeds hetzelfde. Ik word door verschillende mensen geschoten door mijn hoofd. Ik kan de pijn helemaal voelen.. echter ga ik niet dood in mijn dromen ik blijf leven terwijl er een kogel in mijn hoofd is geschoten. Gedurende droom proberen deze mensen mij dan bijv. Dood te krijgen door nog een keer te schieten of mij medicijnen te geven. Ook dit lukt niet. Het is een heel naar gevoel, ik zou daarom graag willen weten wat hier de betekenis van is. Ik kan dit ook niet vinden op het internet. Hopelijk krijg ik hier antwoord!

Lisa de groot
Vorig jaar

Ik was samen met mijn moeder aan het rijen zij zat voor en ik achter, we zochten naar een parkeer plek maar het was heel vol. daarna zagen we een hele grote parkeer plek voor ons zelf en daar achter was veel water vel blauw water,we gingen daar parkeren en mijn moeder ging zo het water in ik schreeuwde en wist niet wat ik moest doen, we stonden niet heel erg in het water maar onze auto was wel kwijt, willen jullie mij alsjeblieft vertellen wat dit betekent.

Vorig jaar

Zoë hale, Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Schieten staat voor kritiek uiten. Je hoofd is heel kwetsbaar, want daar zit ook je psyche. Je krijgt veel aan je hoofd, door situaties maar ook door de maatschappij. Het zijn zaken die je van buitenaf pijn doen.

Vorig jaar

Lisa de Groot, Na een drukke periode wil je tot rust komen. Je hoofd zit vol. Het water staat voor emotie. Je maakt je zorgen om je moeder. De auto staat symbool voor zelfstandigheid. Die is kwijt, dus nu ben je afhankelijk van anderen.

Kara
Vorig jaar

Hoi,
Ik heb gedroomd dat we met 3 mensen in een kamer zaten. We werden van buitenaf aangevallen door mannen met maskers. Ik was de enige die dit zag en schreeuwde en zocht dekking. Ik was echter de enige die vol werd geraakt door heel veel kogels die in mijn hoofd bleven zitten. Ik kon ze voelen, ik weet ooknog hoe het voelde..en niemand die mij kwam helpen... ze keken alleen maar

Wat kan dit betekenen?

Celine
5 maanden geleden

Hoi,
Ik heb vannacht een droom gehad en ik kan maar niet stoppen er aan te denken. Ik was alleen naar een overval gerend omdat ik wist dat ze bezig waren, ik had ze ontdekt en wachtte op 3 vrienden maar kan mij niet herinneren meer wie. Op moment dat ze kwamen aanrennen, ontdekte de 3 mannen dat ik bij de deur stond te wachten op mijn vrienden en schieten mij neer 3 keer in mijn rug ik leef nog en voel geen pijn alleen dat ik geraakt word, ik ga maar niet dood en word nogmaals in mijn hoofd geschoten, weer 3 keer! Op dat moment wachtte ik tot ik eindelijk mijn laatste adem uit zou blazen maar het gebeurde niet, mijn vrienden schreeuwden tegen mij dat ik moest wakker worden. Om een of andere reden stond ik op en rende ik weg en haalde hulp ik belde bij meerdere personen aan en er werd open gedaan ik rende naar binnen en vertelde wat er buiten aan de hand was, op dat moment viel mijn spraak weg en kon ik niet meer normaal praten en ik dacht dat het kwam door de kogel in mijn hoofd. We wachtte op de politie en ambulance maar het leek alsof dat eeuwen duurde en ze maar niet kwamen ik werd geholpen door een jongen in het huis waarvan ik zijn gezicht heel goed zag maar niet ken. de droom hield op op het moment dat de ambulance arriveerde, ik werd wakker met een benauwd gevoel en in de war. Het voelde voor mij zo echt.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** ******** **   ** ******** **   ** 
 ***  ** **    **   **   **   **   ** 
 **** ** **    **   **   **   **   ** 
 ** ** ** ******  *********   **   **   ** 
 ** **** **    **   **   **   **   ** 
 **  *** **    **   **   **   **   ** 
 **  ** **    **   **   **   ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht