Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Familie wordt doodgeschoten

Juul
4 januari 2013

De aller engste droom die ik ooit heb gehad gaat over mijn gezin. Ik had het gevoel dat er iemand onder mijn bed lag, en ik hoorde gerommel in het andere deel van het huis. Ik werd wakker gemaakt, in mijn droom, door een inbreker die mij aan mijn haren mee naar boven nam. ( ik slaap in een ander gedeelte van het huis, en de rest allemaal boven) ik werd moeizaam de trap op gesleept, en zag hoe we naar mijn ouders kamer gingen. Ik kwam los op een of andere manier en verschuilde me onder een tafeltje op de overloop. Mijn vader en moeder schreeuwde en werden ook naar de overloop gebracht. Een andere man had mijn 2 broers vast. Hij haalt een pistool uit zijn riem, en schoot een voor een mijn familie dood. Ik hoor 4 duidelijke knallen en als ik kijk zie ik de levenloze lichamen vol bloed tegen de muur. Het bloed zit overal en kruipt onder de vloerbedekking naar me toe. Ik ren naar mijn ouders slaapkamer en verstop me onder het bed. Ik zie de voeten van de man aankomen en op dat moment wordt ik huilend wakker!

Uiteindelijk denk ik zelf dat dit slaat op de scheiding van mijn ouders, alleen is dit pas half jaar later gebeurd. Ik heb dit destijds aan mijn moeder verteld, maar die heeft het toen uit de wind geslagen, ook omdat zij met het nieuws kwam, dat ze wegging. En ik denk dat ze schrok van mijn droom. Als iemand nog een andere verklaring heeft, hoor ik dat graag. Ik kan ook op een of andere manier mijn drome heel goed onthouden, in elk detail. En ben sinds kort ook een schriftje begonnen waarin ik alles kan opschrijven. Vaak zoek ik wat steekwoorden op, op deze site om een verklaring te krijgen.

Groet

4 januari 2013

Beste Juul,

Jouw droom heeft inderdaad te maken met de scheiding van je ouders, maar niet alleen hiermee. Deze droom wil je als het ware vertellen hoe veel je van je familie houdt en hoe pijnlijk het kan zijn om iemand van je familie te verliezen. Het bloed geeft namelijk aan wat je krachten zijn op bepaalde momenten. Maar in deze droom betekent het bloed, en dat betekent het bijna nooit, dat je juist nog sterker wordt dan dat je al bent. Geen enkele droom is identiek aan die van een ander. Zoals jij deze droom beschrijft, zo kan een ander dat compleet anders doen of ervaren. Wat ik wil zeggen is, dat je al je nare dromen van je af moet schudden. Een soortgelijke droom als deze heeft te maken met waar je aan toe bent. Het is tijd dat je deze periode achter je laat en gaat genieten van je leven. Ik vindt het ook een goed idee om je dromen op te schrijven of ze te vertellen, maar dit moet je alleen doen als je er echt van af wilt komen. Als je nog iets wilt weten hierover of als je nog meer informatie hebt dan hoor ik dat graag. Mijn mailadres is patrosfibros@gmail.com

Ik hoop dat ik je kon helpen