Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

deze droom kan ik niet beschrijven

Miirandaa94
2 november 2012

Hallo, ik heb afgelopen nacht zo raar gedroomd dat ik niet weet wat ik er mee aan moet..
Het begin ben ik wat vergeten alleen er waren ruzie;s en ik ging ze samen met mijn vriend oplossen en met mensen praten in me droom,
later waren we in een soort gebouw, daar zat ik te praten met een man en ik zat later in een klas en die man was leraar,
hij ging echt een akelig geluid maken, en ik werd heel raar in me hoofd had er geen controle over of over mezelf alsof ik mezelf stukje bij beetje verloor in een seconde van tijd, ik had iets in me handen en sloeg het keihard op me schoot of tafel dat weet ik niet meer en commaddeerde dat hij met dat geluid moest ophouden, het was niet mijn stem die praatte.. en het was een soort stofzuigzoemend geluid alleen dan veel erger in me hoofd en alles werd zwart en ik verdoofde voelde me woest vanbinnen en werd helemaal gek dat ik ging over de tafel heen kronkelde en schreeuwde, maar zoals ik me zelf vanaf me schouders en achterhoofd in een oogopslag zag alsof ik uit mijn lichaam was getreden in me droom, in 1x kwam ik bij ik zat op me hurken op de tafel en ik keek mijn klasgenoten aan ik zag ze heel duidelijk en herkenbare gezichten ookal ken ik ze niet en ze hadden allemaal hele grote bange ogen en ik ging zo snel mogelijk van de tafels af en rende weg waardoor mij vriend mij in me droom me achterna rende en hij maakte me echt wakker op dat moment omdat hij was bezorgd want dacht dat ik in me slaap zat te huilen en ik heel raar ademde en rare geluiden maakte ik snap echt niks van deze droom, ik heb dagen niet gedroomd en dan dit... wat moet dit betekenen?? ben ik bezeten..????

20 november 2012

Beste Miranda,

Ik begrijp best dat je bang bent dat je bezeten bent, maar dit hoeft echt niet.
Geesten kunnen in dromen komen om je iets te vertellen of duidelijk te maken met die droom, maar je kunt alleen bezeten worden als je wakker bent.
Misschien probeert je onderbewustzijn je duidelijk te maken dat je je aan een bepaalde leraar ergert en dat je daarom in je droom door het lint bent gegaan.