Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

zin's ik een vriendin heb heb ik de gekste en engste dromen

10 jaar geleden

Oke, het zit zo ik snap niks over wat ik aan het dromen ben het gekke is nog ik onthoud mijn laaste dromen ook nog eens heel goed.
Ik heb nog maar een tijdje een nieuwe vriendin en zins dien heb ik hele rare dromen.
ik zal ze hier allemaal even onderzetten hopelijk op volgorde en wat ik er nog allemaal van herriner.

droom 1# (deze kreeg ik toen ik bij haar bleef slapen)

ik droomde dat ik met haar op de trampoline zat en er zat een beetje gras rond de trampoline maar voor de rest was alles wit.
ik kan me nog alleen een glimlach van haar herrineren maar toen stond er opeens een vriend naast de trampoline en toen ik naar hem toen ging
drukte hij een sigaret op mijn been uit!
dus mijn reactie was die hand wegtrappen en zo werd ik ook wakken DAT IK EEN TRAP GAF gelukkig naast haar en ik legde de situatie aan haar uit en we gingen gewoon verder slapen, verder had ik ook niet gedroomd zover ik weet.

droom 2#

ik droomde dat ik in een verlate bunker zat in de toekomst en ik moest tegen allemaal gigantische spinnen vechten en er was wel iemand bij mij die me aan het helpen zat tegen de spinnen maar ik kon niet echt goed zien wie het was het leek wel een schim.
later toen ik de ow zo "enge" spinnen had verslagen kwam er een wolf en daar moest ik ook tegen vechten.
deze keer hielp die schim niet mee en keek gewoon toe. later kreeg ik de wolf onder controle door hem in een greep te leggen en ik keek opzij en zag nog een wolf op mij afkomen en ik wist ik kan niet 2 tegelijk vechten en toen stopte de droom.

droom 3#

ik droomde dat ik in een heel groot kasteel zat aan de rand van een klif aan de zee. van buiten zag het kasteel er maar verlaten uit en bliksem en regen. maar van binnen was het heel mooi met kristallen kandalaars en allemaal rijke mensen die netjes aan het feesten waren.
ik weet ook nog dat het heel makkelijk was om te verdwalen door de vele kamers van het kasteel maar in elk kamer liepen wel mensen en obers met hapjes en drankjes. toch voelde ik mij daar niet op mijn gemak en wou ik de bossen intrekken die een eind verderop van het kasteel was.
dus toen ik eenmaal buitenstond moet ik bij die bossen komen maar om dat te doen moest ik over een pad wat door de zee ging afleggen.
en dat pad zaten allemaal gaten waar vissen van de zee in en uit sprongen. en ik dacht als ik in de bossen zit moet ik wel wat te eten hebben dus ik pakte zo'n vis die net wou springen en weet niet meer zeker of ik hem nou wel later op at of niet.
nu is er even een lege vage vlek in mijn droom en opeens ben ik weer bij dat feest in het kasteel en ben ik toch blij om daar weer te zijn.

droom 4#

ik droomde dat ik in het pretpark was maar het was geen normaal pretpark.
het bestond uit allemaal delen en het ene deel was leuker dan de ander.
als je in deel 1 bijvoorbeeld wou komen moest je 10 euro betalen maar zo leuk was het daar niet maar om in deel 2 te komen (wat een stukje leuker was) moest je weer 10 euro betalen want je moest perse eerst door dat eerste deel heen.
dus weer 10 euro betaald dus nu al 20 euro kwijt en ik vond het hier best leuk maar ik wou het nog leuker hebben.
dus ging ik naar deel 3. terwijl ik daar in de rij stond sluiten later 2 buitenlandse jongens achter mij aan, de ene is een beetje dik maar ook heel breed en de ander is wat kleiner en magerder. ik kwam er achter dat ze wouden voordringen dus ik zij tegen ze gewoon achteraan sluiten, dat vonden ze niet leuk en die kleine begon me aan de kant te duwen dus ik duwde hem om en toen ik eenmaal naar voren keek zag ik dat die grotere mij aanvloog... toen stopte de droom

droom 5#

deze droom had ik gisteren nog en deze was ook het engst al vond ik het zelf.
ik droomde dat ik met een vriendin (we zijn gewoon vrienden) langs een winkelcentrum fietste en zij zat bij mij achterop.
hoe verder wij fietste hoe mooier alles werd en we hadden ook dikke lol op de fiets.
de omgeving begon steeds meer op een stad te lijken met grote gebouwen en het werd ook nacht met een helemooie sterrehemel.
later kwamen er zelfs spots in de lucht en ook spots met verschillende kleuren en alles was mooi aan die stad.
op een gegeven moment toen we verder fietste begon het wat mistig te worden, en het werd als maar erger!
op een gegevenmoment werd het zo erg dat ik geen meter voor mij uit kon kijken ookal stond de straat verlichting aan! en wat nog het ergste was ik kon mijn fiets niet meer stoppen het ging vanzelf en als maar sneller super gevaarlijk dus omdat ik dus niks zag en we gingen harstike snel!
opeens zag ik allemaal schimmen in de mist en ik dacht dat dat mensen waren die overstaken maar ik moest ze wel ontwijken omdat ik niet kon stoppen... nu ik aan het volgende moment denk loopt er echt weer een hele rilling over mijn rug en ik heb nu alweer overal kippenvel.
het volgende was dat alle schimmen weg waren behalve 1 in de verte. daar stond een schim die op magere hein leek maar ik zag alleen zijn jas.
hij had zijn muts op en zijn zeis liet hij met de onderkant rusten op de grond maar hij tilde hem op en pakte hem met 2 hande vast en ik fietste keihard op hem af! en toen ik eenmaal in de buurt was haalde hij uit en hoorde ik een klap en ik schrok wakker...de laaste droom vond ik het ergst en ik weet dat dromen gewoon herrinneringen zijn en emoties die je die dag gevoeld heb maar dit slaat echt alles.
ik wil gewoon dat het ophoud want zo krijg ik helemaal al geen zin meer om te slapen.
kan iemand mischien zeggen wat ze denken wat dit allemaal betekent of wat ik kan doen om deze dromen te stoppen?
let op ik herrinner deze dromen nog super goed want die eerste was al van 2 weken geleden.

dankjewel voor het lezen