Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Meisje zonder gezicht

Glenn
25 juni 2012

Hallo allemaal,

Vorige nacht ben ik badend in het zweet wakker geworden door de volgende nachtmerrie:
(Hoewel ik in het dagelijkse leven afgestudeerd ben, speelde mijn nachtmerrie zich af in mijn secundaire school)

Ik zat samen met enkele leerlingen in de klas (6de middelbaar ongeveer), en de leerkracht stelde een nieuwe leerling voor. Zijn naam was Niels en hij gedroeg zich wat vreemd (hij kon geen emoties tonen, zijn lippen, ogen, wenkbrauwen,... bewogen niet, en hij liep zo stijf als een plank). De leerkracht zei er meteen bij dat Niels nieuwe kleren had gekocht, dus volledig in het nieuw aan het schooljaar kon beginnen.

Ook werd er gezegd dat er vanaf dat schooljaar niemand meer werd toegelaten op de bovenste verdieping van de school, maar niemand zei waarom.

Na het lesuur kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen, dus liep ik via de trap naar de bovenste verdieping, maar ineens stond Niels bij mij en probeerde hij mij tegen te houden terwijl hij riep: "Dat is verboden! Daar mag je niet naartoe!".

Maar ik kon Niels van mij afduwen en ging toch naar de gang op de bovenste verdieping. Op die gang waren enkele houten deuren zichtbaar, met aan de buitenkant een sleutel op elke deur. Ik liep naar de eerste deur en deed deze open. Op dat moment riep Niels naar mij: "Ik heb je gewaarschuwd!!!!".

Wat er zich achter de deur bevond was verschrikkelijk... Het was een vrij kleine kamer (2x2 meter, maximum 3x3 meter), en in het midden van de kamer stond een meisje met lange zwarte haren en een oud jurkje aan (beetje zoals in de film 'The Ring'), met haar nek vastgeketend aan een ijzeren ketting die ook vasthing aan de muur. Het meisje stond met de rug naar me toe. Maar van zodra de deur dus openging, draaide het meisje zich om en zag je haar "gezicht", maar ze had geen ogen, geen neus en geen mond... Het was gewoon een vlak gezicht... en ineens, zonder te bewegen stond dat meisje bij mij, en scheurde haar gezicht open en kwam daar een monsterlijke mond met tanden uit, wat tegen mij begon te schreeuwen.

Toen werd ik wakker...

Ik vraag mij af hoe ik in hemelsnaam aan deze droom kom, en of deze droom misschien een bepaalde betekenis zou kunnen hebben? Ik heb de rest van de nacht nog wakker gelegen omdat ik dat "gezicht" de hele tijd voor mij zie verschijnen...

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Glenn

30 juni 2012

Hey Glen,

ik zie dat meisje ook heel vaak.. ik zie haar vaak in een hoekje huilend en ze zit soms ineens bij mij op bed, en ik beschrijf haar ook precies zoals hoe jij het doet.. je moet heel erg oppassen met dat meisje, mijn oma zag haar ook (die inmiddels overleden is) en ze zei altijd tegen mijn moeder 'ze is duivels pas op voor haar' sinds groep 6 zie ik haar al en ze doet mij zelf geen kwaad.. maar ik weet dat ze duivels is dus pas er echt heel erg mee op..

Groeten Anna!

Denice
8 juli 2012

WANNEER JE droomt over demonen, symboliseert dit onwetendheid, negativiteit, nood of je eigen duistere kant. Een dergelijke droom waarschuwt ook voor overdaad en dat lustgevoelens niet overhand mogen krijgen over je goede oordeel. Als gevolg hiervan zou je fysieke en geestelijke gezondheid namelijk hieronder te lijden kunnen krijgen.

Als je droomt dat je door een demon bezeten bent, duidt dit op absolute hulpeloosheid.