Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

realischtische nactmerries

R.a. de hartogh
10 jaar geleden

Sinds een tijd heb ik realistische dromen die eerst goed beginnen en daarna in een nachtmerrie veranderen. Droomde laatst over iemand in een auto en ik was daarbij en aan het einde van de droom gebeurde er iets. lijkt een beetje op"' nightmare on elmstreet"'. Wat betekent dit?

10 jaar geleden

Mijn zusje heeft wel is vaker dezelfde soort droom, zo gister ook weer

ze dacht dat ze geritsel hoorde op mijn kamer en dacht dat ik thuis was gekomen. Ze hoorde me ook met mijn moeder praten. Toen werd ze door iets uit bed gerold. Ze had ook echt het idee dat ze gevalle was. Daarna lag ze weer op het bed toen er weer onder en toen er weer op. Ze kon haast geen geluid maken in haar droom.Toen werd ze door de kamer geslingerd en daarna lag ze plotseling weer in bed. En toen ze wakker werd rende ze meteen naar onder naar mn moeder omdat ze wou weten of ze echt wakker was.

Ze heeft nog een keer zo'n soort droom gehad maar die heeft mn moeder ook wel eens gehad. Er was iets van een mannetje met een lampje op dr kamer en die kwam dichterbij en toen raakte die met zn vinger haar wang of hoofd aan. Het voelde net echt en weer kon ze geen geluid make en toen zweefde ze door de kamer wel richting de deur maar ze kon er net niet bij. En toen lag ze plotseling weer in bed en werd ze heel angstig wakker.

Ik maak me een beetje zorgen om die dromen ik hoop dat iemand me wat meer uitleg kan geven