Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom klein jongetje

Marianne Ootjers
10 jaar geleden

Hoi,

Als ik droom, droom ik altijd over de meest maffe dingen. Bijvoorbeeld over het Gronings Museum, in Deventer, in China, en dat ik daar ben met Capt. Jack Sparrow. Nu heb ik als bijna een goede week nog steeds die dromen alleen zie ik elke keer een klein kereltje in de droom. Hij is hooguit acht jaar, bleek koppie, bruin haar en ogen en kleding uit 1890/1900 (een beetje zoals Oliver). Nu is daar niks engs aan, maar om de een of andere reden schrik ik steeds wakker als ik hem zie. In de droom kijk ik even naar hem zodra ik hem zie, en dan schrik ik wakker met het gevoel alsof mijn hart uit mijn borstkas probeert te springen.
Ik ben normaal een heel diep slaper, en ben het dus ook niet gewend om gedurende de nacht wakker te worden. Maar nu wordt ik steevast twee keer in de nacht wakker vanwege dat kereltje. Ik heb nagedacht en nagedacht maar ik heb geen idee waarom ik over dat kereltje zou dromen, ik weet niet eens wie het is of waarom ik hem blijkbaar eng vind. Als ik nu over hem nadenk vind ik hem namelijk niet eng.

Als iemand hier een idee heeft waarom ik over hem zou dromen, dat de droom misschien een betekenis heeft, kun je het mij dan alstublieft kunnen laten weten?

Bij voorbaat dank,

Met hartelijke groeten,

Marianne Ootjers

10 jaar geleden

Misschien heeft uw moeder wel een miskraam gehad, en zie je die nu in je dromen.
Veel succes ermee.