Hand afgehakt

HFE
7 jaar geleden

Hallo,

Ik had vandaag een vreemde droom. Ik lag nog tot vrij laat in bed, en het schijnt dat je dan vaak vreemde dromen krijgt?

De droom begon met dat iemand waarvan ik niet kon zien wie het was, mijn hand verwonde en zelf afhakte. Klinkt nogal gruwelijk, maar er was geen bloed te zien, en door mijn afgehakte hand met mijn andere hand gewoon op de stomp te houden ging ik niet dood. De hand die was afgehakt was trouwens mij rechterhand. In de droom werd ik daarna door mijn moeder naar het ziekenhuis gebracht. Ik huilde want ik wilde geen prik(in het echt ben ik hier als de dood voor, maar als mijn hand eraf zou liggen zou ik dat echt wel toestaan). Eigenlijk voelde ik in de hele droom een soort stress, samen met intens verdriet.

Ik hoop dat iemand weet wat dit ook zou mogen betekenen.

Alvast bedankt!

7 jaar geleden

Hoi HFE

De hand is het symbool van handelen.

Verwondingen aan je rechterhand betekent dus automatisch dat je op het gebeid van je gevoel handelingsonbekwaam zal zijn.

Wie in de droom zijn eigen moeder ziet heeft in het waakbestaan gebrek aan zelfbewustzijn.

Lig of ga in de droom naar een ziekenhuis dan heb je in het waakbestaan problemen die je zonder de hulp van anderen niet kan overwinnen.

Eigelijk zeg je het zelf al je voelde stress en verdriet.

Kijk maar of je er wat me kan.

Groeten H@ns.

Marijke
4 maanden geleden

Ik droomde dat ik in een half openstaand vuilbakje een afgehakt hand zag, ik kon ook enkele vingers eruit nemen. Ik zag geen bloed. Ik stelde dat gewoon vast. Ik vertelde het aan iemand. De dag erna zag ik een groep mensen terug en ik voelde wantrouwen naar mij. Ik begreep dat ze mij in niet meer vertrouwden, wat ik spijtig vond, want ik had het hand zelf ook ontdekt . Daarna moest ik naar het toilet en heb enkel maar een kleutertoilet gevonden. Ik deed stoelgang in een bassintje en spoelde het dan weg in het kleine toilet

4 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Er is iets dat onthand is. Het kan een spiegel zijn van jezelf. Een situatie heb je niet onder controle. Je moet je afvalstoffen kwijt. Het valt niet mee om er vanaf te komen. Het kan te maken hebben met je niet kunnen ventileren. Je hebt iemand nodig die je verhaal wilt en/of kunt aanhoren

Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
    **  *******  **   ** ******** **   ** 
    ** **   ** ** ** ** **    **   ** 
    ** **   ** ** ** ** **    **   ** 
    **  ******** ** ** ** ******  **   ** 
 **  **     ** ** ** ** **     **  ** 
 **  ** **   ** ** ** ** **     ** **  
 ******  *******  *** ***  **      ***  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht