Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Ontvoering/Misbruik/Vermist/Prostitutie

11 jaar geleden

Mijn droom begon met een droom die ik al eerder heb gehad, ik weet niet of het lang geleden is of recent...
Ik droomde dat ik met mijn moeder en vader en een kleine baby naar een groot pretpark ging, maar eigenlijk was het niet echt een pretpark, toen we toekwamen leek het meer een ziekenhuis, of een groot gebouw met veel verdiepingen. Mijn vader was plots niet meer in de buurt, mijn moeder stond op de parkeerplaats te roken. Ik was daar alleen met die kleine baby wanneer plots het gehele gebouw onder water liep, beginnend van op de bovenverdieping. Wij zijn gevlucht en toen ik op de parking toekwam mocht er niemand het "pretpark" nog verlaten. Mijn vader was nergens te bespeuren en mijn moeder probeerde met de parkeerswachters te praten, maar die haalden een geweer boven. Ik zei nog tegen mijn moeder dat ze de beste moeder van de hele wereld is, en dat ik haar doodgraag zie wat er ook mag gebeuren.

In mijn volgende droom (dezelfde nacht, op elkaar volgend dus) was ik nog steeds op die parking, of in de buurt er van. Ik was in een heel grote villa, er kwam een man, een oudere man, zeker 35 jaar. We waren aan het kussen en plots lagen we samen in bed, maar we hadden geen seks. Hij was lief maar toch was er iets verkeerd, toen ik plots merkte dat ik mijn Identiteitskaart en mijn gsm niet meer bij me had wist ik onmiddelijk wat er aan de hand was, die man ging mij verkopen of misbruiken. Ik probeerde mij heel kalm te houden, alsof er niets aan de hans was, en vroeg of hij mijn mobieltje soms gezien had. Hij zei van niet en ik mocht de zijne gebruiken. Ik ging naar de badkamer waar ik naar mijn vader, moeder en broer (die niet in de droom voorkomt) een sms stuurde waar ik was, en wat er aan de hand was. Maar toen ik ze wou verzenden ging het enorm traag, maar uiteindelijk werden de berichten wel verzonden.

Toen ik terug bij hem kwam was hij verdwenen en werd mij plots door enkele jongere mannen duidelijk gemaakt dat ik dit huis nooit meer zou verlaten, dat ik nu de zijne ben, en ze brachten me naar een zaal. Daar zag ik nog allerlei andere meisjes van mijn leeftijd, die niet vriendelijk waren tegen mij en enorm veel stemmingswisselingen hadden. Ik was enorm bang maar ik bleef kalm. Later hoorde ik van een van de meisjes dat de gsm van die man waarmee je dan een bericht mag sturen niet werkt, het is een truck om te zien wat je doet.

Toen ik ooit eens in het huis aan rondwandelen zag en door het raam keek zag ik mijn straat waar ik woon, dit huis lag gewoon op onze straat! IK ging er veel gaan kijken en soms zag ik mijn vader vooraan staan rond te staren. Ik kon niets doen.

Toen werd ik wakker....Iemand enig idee? Ik ben er echt niet goed van!