Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een nachtmerrie ik nooit zal vergeten

Christiaan de Groot
11 jaar geleden

Beste formleden,

Ik zal me even voorstellen: Ik ben Christiaan, 16 jaar en woon in Drenthe.
Ik heb laatst een afschuwelijke nachtmerrie gehad. Ik droomde over een weg en iemand zei in de droom: "Als je daar komt zult Satan je pakken."
En toen liep ik over die weg in de droom en werd ik wakker .. alleen, wat?! Ik was zooo bang en angstig dat ik me niet kon bewegen. Heb je wel eens
gegaapt of zoiets gedaan zodat je oren weer los gaan als ze dicht zitten? Dan hoor je zo vreemde ruis in je oren, dat had ik de heletijd.
2 min lang kon ik me niet bewegen. Ik dacht ook alleen maar aan enge dingen (ik kon ook nergens anders aan denken, de angst nam mijn lichaam over). Op een gegeven moment pakte iets mijn hand en trok het zo'n ongeveer 5cm van me vandaan ... Maar ik zag niemand! Ik riep in mijn slaap: "Heer, HELP! HELP ME!" En toen ging alles in 1x weg ...

Is dit een demon die binnen wilt dringen of is dit maar een iets waar ik veder geen aandacht aan moet besteden? Ik weet zeker dat ik niet heb gedroomt, ik was namelijk wakker!
Wat denken jullie en .. wat moet ik doen?
Help me.

- Christiaan

Christiaan de Groot
11 jaar geleden

Correctie van: " Ik riep in mijn slaap: "Heer, HELP! HELP ME!""
Correctie: Ik riep in mijn GEDACHTEN: "Heer, HELP! HELP ME!"

Alicia
10 jaar geleden

Wat gek, dat ik heb ik ook vaak. Dan ben je half wakker en half slapend, en dan kun je je niet bewegen/praten/ogen opendoen.
Sommigen kunnen dat wel...

Maar dat heeft niks met je droom te maken (ben ik achter) het is je eigen lichaam/geest. Dan ben je niet wakker maar je slaapt ook niet. Je zit er precies tussen in en dan ben je "in een andere dimensie" Ik weet niet of je hetzelfde had als ik, maar dan kun je op dat moment alleen "wakker worden" door flink proberen te bewegen.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt, maar dit heb ik ook regelmatig. (:

Groetjes,

Alicia (17)