Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

vervelende dromen, hoe kom ik er van af, hebben invloed op dagelijks leven

13 jaar geleden

hey,

ik heb al een tijdje best heftige dromen. dit gaat vooral over de dood. ik wil hier eigenlijk wel vanaf omdat ik mij er emotineel niet lekker door voel door de shockende beelden die ik te zien krijg. met mijzelf gebeurd nooit wat in de dromen

zoals vanacht:
er was bij mij in de straat een soort tsunami golf alleen zonder de golf dus alleen de kracht van de tsunami.
hierdoor werden mensen verdrukt en tussen gleuven geperst (moet je zien als de knoflookpers zo'n idee).
zelf moest ik het water in van een (oud)vriendin om haar vriendje te halen die al was overleden. toen ik hem uit het water haalde was hij opgezwollen groen en stonk hij (dood dus). toen na een aantal dagen het water eindelijk weg was lagen er overal lijken. toen switchte de droom over naar een ruzie van de buren.

laats:
was ik op weg naar een winkelcentrum maar kreeg ik de waarschuwing dat ik niet moest gaan, er was uitverkoop dus tja dan ga je toch haha.
eenmaal aangekomen was het er ontzettend druk en had ik een paar mooie schoenen gevonden maar werden ze uit me handen getrokken door een jong meisje (16) met een blik van lekker puh! nadat ik er wat van zei kwam haar moeder en liepen ze weg en hoorde ik nog net "goed gedaan meisje"
na dat dit gebeurde werd er geschoten door het plafond kwamen kogels (plafond was van glas met een ouderwetse bewerking) toen eenmaal het plafon naar benede kwam kon ik nog net naar het andere gedeelte lopen van het gebouw en kon ik onder een tafel liggen. natuurlijk nieuwsgierig keek ik wat er gebeurde overal lagen mensen dood op de grond en toen ik links keek zag ik het meisje wat net mijn schoenen gestolen had helemaal doordrenk met bloed dood op de grond een kille blik mijn kant op. toen kwamen er mannen met geweren binnenstormen en schoten iedereen die nog leefde dood, om te overleven ben ik hierdoor tussen de lijken gaan liggen. dus onder me lagen lijken naast me lagen lijken en boven op me lagen lijken.

om een beetje het idee te krijgen van de dode mensen in al mijn dromen zien ze er redelijk verot uit de mensen die met wapens zijn vermoord zien er uit net als er bomaanslag is geweest (foto's Afghanistan)

er zijn een hoop van dit soort dromen. verder droom ik ook nog wel eens over mensen die andere mensen aanmoedigen om zelfmoord te plegen en ik bekijk dat dan als een soort film.


haha sorry voor het lange verhaal! hoop dat het een beetje duidelijk is.

xlastgoodbye

Bjorn Bouman
13 jaar geleden

Probeer een kwartier voor je gaat slapen alleen maar aan iets positiefs te denken.

Je kunt proberen meer grip te krijgen op je dromen door je hersens bewuster te maken tijdens remslaap. Kijk steeds hoelaat je deze dromen hebt, je zal een structuur ontdekken als je steeds op vaste tijden gaat slapen. Zet de wekker een half uur voordat de nachtmerries komen, druk de wekker uit en probeer direct weer in slaap te vallen zonder iets anders te doen. Je zult merken dat je meer controle hebt over de gedachten die je droom vormen en na wat oefening kan je praktisch alles beheersen. Ik heb zelf al mijn hele leven regelmatig lucide dromen en dit heeft een positief effect op mijn droomwereld.

Als je nachtmerries steeds in de ochtend hebt en je steeds op een vast tijdstip gaat slapen. Sta dan of een half uur eerder of een half uur later op. Zodat je remslaap of voorbij is of nog niet is ingetreden. Let wel! remdeprivatie zorgt voor meer moeheid.

groetjes

marius mgls61
13 jaar geleden

Waarschuwing voor iedereen in Nederland, er komt een 50 meter hoge tsunami aan op volgens mij 25 augustus. maar kan ook wat eerder of dagen later. Dus woon je in west Nederland maak dat je weg komt. Jomanda heeft er ook voor gewaarschuwd. Google Jomanda Tsunami
Hieronder nog wat info die ik op Facebook heb gezet:

In 2010 waarschuwt Jomanda voor een Tsunami in augustus 2011. Ze zegt ongeveer woon je in Noord Holland, maak dan dat je wegkomt voor Augustus 2011. Door alles wat ik zelf zie, voel en droom kom ik zelf al jaren op 25 augustus van uit. Ze waarschuwt voor Noord holland. Maar ik heb het vele keren ook de Tsunami in Den Haag en Rotterdam gezien. Dus daar moet je ook weg als je me geloofd...Het is tijd om kleur te bekennen.
Ik schrijf expres nauwelijks op Facebook om de waarde van deze booschap zo groot mogelijk te laten zijn. Dat ik een belangrijke boodschap ging melden heb ik wel al maanden van te voren in mijn profiel gezet, zoals je kon lezen. En dit is 'm dan.. Lees wel in chronologische volgorde.
In 2010 waarschuwt Jomanda voor een Tsunami in augustus 2011. Ze zegt ongeveer woon je in Noord Holland, maak dan dat je wegkomt voor Augustus 2011. Door alles wat ik zelf zie, voel en droom kom ik zelf al jaren op 25 augustus uit. Ze waarschuwt voor Noord Holland. Maar ik heb vele keren een tsunami in Den Haag en Rotterdam gezien. Dus daar moet je ook weg als je me geloofd...Het is nu tijd om kleur te bekennen.
Toen schrok ik wel. Ik heb het op de herhaling van RTL boulevard opgenomen snachts dat ze dat zei. Daarna heb ik in de afgelopen jaren tientallen soortgelijke dromen en ook heel veel beelden gezien van de tsunami. Ook recententelijk met 25 enorme brokstukken die insloegen op het noorderlijk halfrond. Als een soort komeet. Daarom ben ik voor augustus 2011 naar Limburg vertrokken... zelf denk ik 25 augustus Anderen hebben het over ook 12 augustus...
Ik heb veel voorspellende dromen. En ik 'zie' wat er gebeuren gaat... 100 % bewijs krijg je niet vaak maar deze keer wel.
je bert nu gewaarschuwd. Maar iedereen is op het juiste momen t op de juiste plek. De grens is Utrecht Hilversum Tilbug Helmond Geldrop )dus Eindhoven voorbij, Aalten! Maar het overstroomt eerst en dan trekt het water terug. Als de laars van Italie volstroomt heb je nog 4 uur om weg te wezen...Op Google Earth kan je de hoogtes zien op de meter nauwkeurig

13 jaar geleden

12 augustus? Ik heb net deze nacht gedroomd over een tsunami...in Belgiƫ...

meisje
11 jaar geleden

tis nu al de 3e x dat ik droom dat ik half sex heb of word verkracht word er gek van zoiets gebeurd me toch ook niet in het echt :S
help me!
Xmeisje

nellie
11 jaar geleden

Ik had een droom over een meisje met blond haar beetje krullend haar. Ze zat niet lekker in haar vel maar die anderen me ouders dus waren helemaal vrolijk. Ik ging naar dat meisje toe en vroeg aan haar wat er aan de hand was. ze zij tot er een moordenaar achter haar aanzat. ik zij oke. ik deed er niet veel mee. En evenlater zij ze tegen mij als ik langs het bos ga hoor ik heel zachtjes me naam . Ik was er bang voor. En toen evenlater ging ze weg ze had een zoeklamp bij haar en stapde in de bus ze was bang voor de man die haar achtervolgde. dus ik ging terug naar me huisje ons vakantie huisje. en ik kijkde voor me en ik zag een tafel vol met lijken . ik was bang en ik rende weg. en ik hoorde me naam ook heel zachtjes in de bos dus ik ging zo snel mogelijk weer terug naar me huisje . en ik was daar. ik draaide me om en het was de moordenaar ik was bang ik probeerde weg te rennen maar dat wou niet dus hij stopde iets in me oor. heel raar het leek wel een microfoontje. maar dat weet ik niet zeker. en hij had een mes. bij zicht ik zij tegen hem mag ik bij me ouders kijken dus hij bracht me naar de tafel en ik zag me ouders en dat meisje dood. het was echt een vervelende droom. kan je me uitleggen wat het betenkent . ?