Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droomde dat ik in een brandende trein stapte

Jo-Anne
13 jaar geleden

Ik werd net wakker en de angst zit er nog flink in. We gingen naar het treinstation mijn vriend, mijn zusje, mijn vader en ik om het vriendje van mijn zusje op te halen. Toen gingen we ineens allemaal uit elkaar onderweg en op het station kwamen we elkaar weer tegen. Toen we daar kwamen stond er een trein in brand mijn vader en de vriend van mijn zusje gingen helpen blussen en mijn zusje stapte in een ander gedeelte om te kijken wat de brand daar deed ik stapte ook in om te zeggen dat ze er uit moest komen en toen begon de trein ineens te rijden. Toen ik naar buiten keek stonden mijn vader, mijn vriend en de vriend van mijn zusje gewoon op het perron ik raakte helemaal in paniek. Eerst reed de trein nog gewoon over een spoor maar op een gegeven moment was het spoor weg en reden we gewoon door een wijk heen. Het was er heel glad dus op een gegeven moment stopte de trein en kon ik uitstappen en toen stond mijn vader bij de trein en was ik zo blij dat ik hem huilend een knuffel gaf. Daarna werd ik wakker.
Wat betekend dit??

13 jaar geleden

Hoi Jo-Anne


Brand in de droom is altijd een bedreiging voor onze liefde en onze vriendschappelijke contacten. Het is van het grootste belang er op te letten waar er brand is.

Dat is de trein.

De trein is een manier om in de droom vooruit te komen. Het staat daarom symbool voor het vooruitkomen in het leven.

De gebeurtenissen tijdens de treinrit zijn van groot belang op de uitleg. Wie in de droom in een trein stapt wil zich in het waakbestaan los maken van het dagelijkse leven.

Maar jij kan net nog uitstappen.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten H@ns.