Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Mismaakt kind redden, kind gebakken. Niet lezen als je zwanger bent lijkt me.

Anne-Marie
11 jaar geleden

Hoi hoi mensen,
ik heb een hele nare droom gehad vannacht, ik vraag me af of iemand weet wat het betekend.
Ik liep op een brug in mijn woonplaats, alleen was ik zo'n 500 jaar terug in de tijd. De brug was overwoekerd met klimop, en ik zag daar een vriendin van me (het was een onbekende vrouw, maar in de droom was het een vriendin)
zij had een houten wagen waar ze mee op me afliep. Ik groette haar en keek in de wagen. Ik schrok en walgte, want in de wagen lag tussen allemaal wollen dekens een hoopje vlees wat een kind was.
Het kind was naakt, ongeveer 30 centimeter lang en 20 cm breed, met het hoofd dat even breed was meegeteld, erg vierkant, haar linkerarm was verschrompeld en hing verkrampt over haar hoofdje heen. Haar andere arm was verdroogd en ook veel te klein. Ze had lange bruine dunne haren en bruine ogen die me strak aankeken. Ik pakte haar op en voelde hoe haar huid voelde, als verbrande, taaie kip. Het meisje schreeuwde naar me dat ik haar moest helpen, ze zei "geef me een kusje, dan gaat het over!"
Ik keek op haar rug en zag dat ze daar allemaal bulten en wondjes had, ik huilde om haar.
Ik gaf haar een kus.
De vriendin liet me een boek zien, ze kon geen kinderen krijgen. dus had ze het kind gebakken.
Ik walgte en walgte maar kon het niet over mijn hart verkrijgen om dat te laten zien en ik hield van het meisje.

Sorry als het een beetje raar of schokkend is, maar ja, dat zijn dromen nou eenmaal...

11 jaar geleden

je droom staat vol met symbolen, dus de uitleg zal ook wat langer zijn...

om te beginnen met de brug die staat symbool voor het overbruggen van moeilijkheden en tegestellingen. Je gaat naar de andere kant (lopen) dat betekend dat je naar een nieuwe periode / tijd toe gaat met nieuwe (bevredigende) bezigheden, of geluk in de liefde.
Maar je komt onderweg een vriendin tegen die je wat laat zien. Dit belemmerd de voortgang naar je nieuwe situatie/periode in je leven.
Op de brug zit klimop en zoals klimop omhoog kruipt zo planten je gedachten zich ook voort mbt vooruitkomen op de levensweg.

zodrag je dus hier aan denkt en ook terug kijkt naar het verleden ( je hebt het over een oude brug) dan zijn er nog wat zaken af te sluiten.
Een vriendin wijst je daarop. (dit kan een vriendin zijn hier maar ook een gids in je onderbewusten en gidsen hoef je niet altijd te kennen)

De baby staat symbool voor onbewust verlangen naar geborgenheid. dat het kind dus 'lelijk' en 'gewond' is gaat dus over je zelf. Hoe jij naar je zelf kijkt.
AU! sorry.... maar je wil zelf je droom weten ;-) Je hebt dus nog oud zeer wat je moet afsluiten voordat je naar de overkant gaat van de brug (nieuwe periode)
dat het kind gebakken is door iemand anders betekend dat je vaak meer vertrouwen in iemand anders hebt dan je zelf.
Je geeft het kind een kus. (dus eigenlijk je eigen ik) Kus is het symbool voor het hoogste geluk en genezing van ziekte en pijn.

Je bent dus al bezig met afsluiten en te helen! hoera!

wat een bewustwordings droom had je! Ik denk dat je op de goede weg bent met je zelfontwikkeling. Komt helemaal goed!

liefs melis

11 jaar geleden

Hey Melissa,

Dankje dankje dankje voor de duidelijke uitleg, de droom op zich zelf zette me al aan het denken, maar nu wordt het tenminste wat duidelijker.

Nogmaals bedankt!

Liefs, Anne-Marie

11 jaar geleden

hey anne-marie. Graag gedaan hoor! leuk dat je even reageerd. meestal krijg ik geen reacties en zo weet ik ook nooit of mensen er wat aan hebben. vaak is het best wel confronterend wat je droom zegt. misschien dat dit mensen afschrikt..terwijl je er juist veel van kan leren... Mocht je nog dromen hebben in de toekomst.. mijn emai is dreamangel@hotmail.com groetjes melissa