Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

weet iemand wat deze droom betekent?

11 jaar geleden

iki droomde vandaag dat ik op school was het was toen nog allemaal normaal alleen we gingen uitijndelijk naar de gym zaal omdat ze wat wuden zeggen ofzo alleen ik ging niet (het was toen nacht in mijn droom) ik ging naar buiten en ik zag een meisje zitten . ze keek naar een american football veld met daar achter een speeltuintje. ik keek toen ook daarnaar (toen buiten had ik volgends mij iemand mee genomen die op iemand van tv lijkt die ik welis had gezien maarja) en die stond daar ook en ik keek toen anar eht speeltuintje en ik zag heel veel geesten op het speeltuintje spelen . ik zij toen dat ik spoken zag. en toen zij het meisje dat zij ze ook zag.toen werd de lucht opeens somber en bewolkt met enge roode wolken ik weet dit stuk niet meer zo goed maar vanaf hier wel. uitijndelijk gingen we naar een ziekenhuis en toen had ik met die jonge , en ik probeerde mensen in het ziekenhuis te helpen ofzo in iedergeval had ik nog wat te maken emt die geesten ofzo. en toen gingen ik en die jonge waatr ik een relatie mee had naar buiten en hij hadf toen een of andere diadeem op met katen oortjes en ik voreg of ik er ook eentje mocht en hij zij ok. en toen rende we naarhet veld voor het ziekenhuis en toen hoorde ik heel erg hard kabaal gedonder enzo en iedereen zat buiten en keek naar een soort van ontplofende ster ofzo in iedergeval was het een soort van ronde bol met heel veel van die ruimte achtige kleuren enzo de lucht werd weer bewolkt met die roode wolken en toen kuste ik die jonge om dan zo te sterven. alleen na die kus liep die naar binnen en ik keek in de lucht ik hoorde het kabaal nog steeds en toen zag ik getallen 40 x 50 in de lucht staan dat moest denk ik de kracht er van voorstellen op hoe het ons zal vernietegingen. toen liep ik naar het ziekenhuis toe en ik schreeuwde naar de geesten wat heb ik jullie misdaan dat ik zo moet lijden en jij ook ziekenhuis . en toen ik dat had gezegt toen ging ik naar binnen en toen zag ik dat de lucht weer normaal werd en alles werd weer normaal en toen was de droom voorbij1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door moontjuuu.

11 jaar geleden

Ik denk dat je een moeilijke tijd gaat meemaken, maar dat het allemaal wel goed zal komen zolang je maar sterk blijft. En wie weet wordt je ook nog is verlieft op iemand die je nog niet kent ? nadat je verlieft wordt op die jongen wordt je sterk en komt t allemaal wel weer goed.

sanne visser
11 jaar geleden

ik droomde over een vrouw die wert vermoort door een man de volgen de dag toen ik zwemen ik zag haar over het wate
r zweven ikzij het tegen mijn vrienden de ene ging in de geest staan de anderen ging onerwater staan en zag dat mijn vriendin de juk van de geest aan hat de geest had ook licht blowe oogen en zwart haar
sanne help asjeblieft ik vin de zo eng