Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

HELP me! Kan iemand mijn nachtmerrie vertalen!!??

manonneke
11 jaar geleden

Als je een beetje verstand hebt van dromen zou ik graag uitleg krijgen over de volgende droom van mij.. Al best vaak gehad..

Ik wordt wakker, blijf meestal in bed liggen, maar soms ga ik er ook uit. Wordt omringd door mensen, ik ken ze wel. Maar weet niet wie het zijn, het zijn naasten van me maar ik herken ze niet. Dat plotseling hoest ik bloed op, mijn tanden vallen eruit, dat betekend het verliezen van een naasten, dat wist ik, en begint mijn huid te schroeien! maar er is geen vuur, en het is ook niet heet! Van de pijn probeer ik te schreeuwen, maar het lukt me niet, en als het wel lukt horen zij noch ik het! De mensen om mij heen hebben geen ogen, ik kan ze niet aankijken, soms hebben ze ook geen gezicht, is het een wazige vlek. Alsof het vervaagd is voor de televisie omdat ze niet herkent mogen worden. Betekend dit dat ze niet herkent willen worden voor mij? dat ze mij niet vertrouwen ofzo? Verder is het muisstil, geen geluid komt er langs. Vaak als ik al wakker ben hoor ik ook nog een tijdje niets, en blijf ik in schok stil liggen en krijg ik geen lucht, gewoonweg omdat ik niet KAN ademen, niet omdat me keel dicht zit ofzo, maar mijn lichaam staat uit (buiten de droom dus!)

Aangezien mijn beste vriendin nou best ziek is ben ik heel erg bang dus elk beetje helpt!!

manonnneke
11 jaar geleden

Ze is vandaag weer opgenomen in het ziekenhuis, het ligt niet aan haar hard, niet aan haar longen en niet aan haar bloed. het enigste wat ze nog denken is dat het in haar hoofd zit. En niet "tussen de oren" in het hoofd, maar in de hersens!

11 jaar geleden

Je bedoelt dat ze een tumor in haar hersenen hebben ontdekt ? Of iets met epilepsie misschien ?

Heel veel sterkte !

Hopelijk valt het mee. Ga naar haar toe en ben er voor haar.

wegmetditprofiel1 keer bewerkt. De laatste keer was 11 jaar geleden door harrie.