Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen over moorden

xavanna
14 jaar geleden

Hey iedereen,
Ik heb al lange tijd last van verschillende nachtmerries, waarbij sommigen op hetzelfde neerkomen.


Mijn eerste droom is dat ik in de badkamer kijk. Mijn broertje heeft een mes in zijn maag steken, waarschijnlijk door mijn vader, maar huilt. Mijn vader is dronken en ik zie hoe hij mijn vader mijn moeder haar keel doorsnijdt. Dan ren ik naar mijn kamer haal onder mijn kussen een geweer vandaan en schiet mijn vader dood.

Deze droom was net nadat mijn vorige paard is overleden en dat een jongen haar die dag lelijk noemde. De jongen en ik zijn alleen in de klas en ik heb een mes bij me. Ik ben razend en loop naar hem toe. Ik duw hem op de grond en snij zijn maag helemaal open. Hij bloedt meteen dood en ik buig me over hem heen en eet van zijn organen. Dan komt heel de klas binnen en beginnen die te gillen.

In mijn droom zie ik het niet, maar weet ik gewoon dat mijn vader is doorgedraaid en mijn nonkel, tante, oma, opa, moeder en broer heeft vermoord. Ik ben thuis en wacht op hem met een mes in mijn handen. Hij komt aan loopt door de deur en ik steek hem dood.

Ik ben op school en word naar de directie gestuurd. Daar hoor ik dat mijn vader mijn hele familie heeft vermoord en ook de huisdieren, een paar vrienden, onze twee paarden en mijn verzorgpony, maar dat de politie hem heeft opgepakt. Ik ga weer naar de klas, ga op mijn plek zitten en de leerkracht is er niet. Langs een raam zie ik mijn vader lopen. Ik gil en dan verschijnt mijn vader in de deuropening. Net voordat hij met een geweer begint te schieten duw ik de persoon die naast me zit op de grond en ga ook liggen. Behalve wij twee is iedereen dood. Hij loopt naar me toe, pakt me vast bij mijn haar en gooit me tegen de muur. Ik grijp een mes en kan hem doodsteken. Dan pak ik het revolver en wil zelfmoord plegen, maar de kogels zijn op. Het volgende moment sta ik naast mijn paard, waar een bijl in haar kop zit.

Ik sta voor de klas en iedereen kijkt me aan. Uit het niets pak ik een geweer schiet, door mijn polsen en schiet dan door mijn slaap.

Ik hou een geweer tegen mijn kin en schiet, maar ik mik slecht en wordt wakker in het ziekenhuis, waar mijn gezicht helemaal in het verband zit.

Ik sta met een paar kinderen van mijn school bij een spoorweg en moeten wachten tot de trein voorbij is. Niemand let op mij en ik loop weg van de groep en laat me voorover vallen op het spoorweg en dan rijdt de trein me aan.


Weet iemand wat dit zou kunnen beteken, want ik weet niet meer wat ik me hier bij moet voorstellen. Mijn vader heeft wel een tijd aan de alcohol gezeten, waarbij hij ook wel een paar keer agressief is geweest en waardoor ik hem eigenlijk niet meer kan verdragen, wat al een deel zou kunnen verklaren.

Grtjes Xavanna

shahryar
13 jaar geleden

dit betekend juist dat jij en je familie een lang leven zullen hebben.

Marloes
6 jaar geleden

Ik droomde feest bij mijn ouders oom tante en een kind was gezellig , ineens draaide zweer om boos onwetenheid heersende er gevoel . Ineens werd er geschoten het was mijn vader die geliefde neerschoot . Gegeven moment was het voorbij me moeder en ik praatte en mij vader was ah opruimen ik zei wat nu ??? Komt goed . E vader ging boodschap doen en nam er keer een lichaam mee. Ik zei ze gaan ze tich missen .

Toen ik wakker werd dacht ik gelijk ik heb gedroomd eng !! Moest echt bij komen ik weet niet alles er meer. Wat beteken dit

6 jaar geleden
Beheerder

Schieten is vaak kritiek uiten.
Maar hier wordt iemand afgeslacht en dat is een normale zaak, het wordt opgeruimd zonder enig gevoel of spijt.
Typisch psychopatisch.
Net doen of er niets bijzonders is gebeurd.
De eerst feestelijke sfeer van niets aan het handje, verandert in een oogwenk in een moordpartij.
Wie heeft er zo'n kort lontje? Maar meer nog, geen geweten?

De vraag is wat voor vader/tiran is dat? Of wat is dat moordlustige beeld in jou?

De sfeer in het huis schetst natuurlijk iets in jou of je milieu.