huilend wakker worden

Reva
9 jaar geleden

Hallo,

Zou er iemand mij kunnen helpen verklaren waarom ik de laatste maanden toch 2 à 3 keer per week huilend wakker wordt? Ik huil zo hard dat ik er soms zelf wakker van wordt of dat mijn vriend me moet wakker maken omdat ik echt hard aan het snikken ben. Soms weet ik nog over wat ik aan het dromen was, soms niet meer. Het is echt verschillend. Het gaat niet echt over de dood maar eerder over dat ze me niet willen helpen of over relaties of kinderen.
Ik wil echt weten hoe ik kan ontdekken welke onderliggende boodschap hier in schuilt of welke emoties ik niet te baas kan tijdens de dag.

Kan er iemand me helpen? gr, Eva

Wes
9 jaar geleden

Hallo Reva,

ik heb nu vandaag ook voor het eerst , vandaar dat ik hier beland ben. Ik had gedroomt over me vader die is vorig jaar overleden. En dan ook nog gedroomt dat me oom kanker had ( wat niet zo is ) Volgens een aantal site's komt het door een traumatische gebeurtenis en onderdrukking van je gevoelens. Ik zelf krop altijd alles op misschien is dit bij jou ook het geval?

MVG

Leonie
8 jaar geleden

hey Reva en Wes,

Ik word ook erg vaak huilend wakker s'nachts, heel erg vervelend. Mijn vriend moet me dan ook wakker maken maar meestal word ik er zelf wakker van.
Dromen zijn je onbewuste gevoelens die je overdag niet uit en bij mij heeft dat met mijn moeder te maken.
We hebben al sinds ik denken kan confrontaties. En elke keer na weer zo een vreselijke ruzie word ik s'nachts wakker, alleen weet ik echt niet wat ik hier aan moet doen!
Ik heb namelijk niet het gevoel dat ik alles opkrop eigenlijk, dat maakt het dus des te moeilijker om er iets aan te doen.
Mij hebben wel de dromenboeken erg geholpen om er achter te komen wat mijn dromen betekenen en inderdaad heeft het vaak weinig te maken met wat je daadwerkelijk droomt.
Ik zou zeggen, ga voordat je droomt ff door wat je vandaag hebt gedaan, wat je als niet prettig of juist wel hebt ervaren en waarom dat zo was. Alleen al daarom dat je je bewust bent van je gevoelens en daden.

Groetjes Leonie

janne
7 jaar geleden

ik word ook heel vaak huilend wakker maar ik weet nooit meer wat ik gedroomt heb en dat is erg vervelend

rr
7 jaar geleden

ik weet nooit wat ik gedroomt heb

Tina
7 jaar geleden

Hey,
Ik heb de laatste tijd ook vaak dat ik wakker wordt met tranen in de ogen, Ik weet dan wel waarover ik heb gedroomd maar het zijn nooit dezelfde dromen.
Ik heb de laatste tijd wel moeilijkheden in mijn leven ondervonden, relatie kapot gegaan, opa ongeluk gehad met auto maar heeft gelukkig niets, mijn oma die iets kreeg in haar rug, mijn papa die met zijn nieuwe vriendin een appartement heeft gekocht, ... zou het stress zijn dat ik zo dromen krijg?
Groetjes tina

Josefien
3 jaar geleden

Ik heb ook dat ik midden in de nacht wakker word, met een versnelde hartslag ik heb het meestal 5 x in de maand,en ben er heel bang van geworden.
Ik ben bij de dokter geweest en die heeft me vertelt dat het een traumatische gebeurtenis is die me zoiets zo kunnen laten doen. Hoop dat jullie hier iets aan hebben

Nina Schuil
4 maanden geleden

heey
ik werd vanochtend huilend wakker. ik had gedroomt dat mijn vriendje die ik nu heb, vreemd ging met zijn ex vriendin waar ik vaak problemen mee heb. ik heb wel eens vaker gehad dag k dit soort dromen had, maar weet niet hoezo k huilend wakker werd. kan iemand helpen?

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** ******** ******** **  ** **   ** 
 **   ** **    **    ***  ** **   ** 
 **   ** **    **    **** ** **   ** 
 ********* ******  ******  ** ** ** **   ** 
 **   ** **    **    ** **** **   ** 
 **   ** **    **    **  *** **   ** 
 **   ** ******** ******** **  **  ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht