Verliefd op een vreemde

Lisaaaaap
10 jaar geleden

Ik heb nu al voor de tweede nacht achter elkaar een zelfde soort droom. Ik word namelijk telkens verliefd op iemand die ik niet ken. Een volledig verzonnen persoon dus. Misschien niet heel vreemd, maar ze waren allebei totaal niet mijn type.
Zou dit iets kunnen betekenen?

10 jaar geleden

Hoi Liaaaaaap.

Soms is de liefde in de droom in het waakbestaan de liefde die we voor onszelf voelen, of juist het gebrek daaraan.

Ken jij je zelf wel goed en hou je ook wel van je zelf?

Groeten H@ns.

Lisaaaaap
10 jaar geleden

Ik ken mezelf wel goed en ik hou ook van mezelf hoor :)

(sorry dat het zo lang duurde. heb in de tussentijd niet zo'n soort droom meer gehad trouwens)

Cath
10 jaar geleden

Ik heb dat ook eens gehad, heel raar. Ik droomde dat ik met iemand zoende, maar ik zag alleen de achterkant. Toen hij zich om wilde draaien werd ik wakker. Ik wil nog steeds weten wat het betekent.

10 jaar geleden

Hoi Cath


De kus in de droom staat soms ook symbool voor communicatie. Meestal wordt hiermee geestelijke communicatie bedoeld

Dromen over een onbekende man monden vaak uit in ware nachtmerries. Niets is zo eng als het in contact gebracht worden met de eigen duistere kant.

Ik denk dat deze droom over je zelf gaat, hoe of je leeft lichamelijk en geestelijk.

Groeten H@ns.

miss
9 jaar geleden

ik had eens een droom waarbij een jongen me had gered we begonnen te zoenen en exact toen hij zijn cap wou afzetten zodat ik hem zou zien schrok ik wakker midden in de nacht

w!ll3m
9 jaar geleden

ik heb zo'n droom vanacht ook gehad, maar hen er de hele nacht aan zitten denken en vanoctend wist ik nog exact hoe zei er uit zag.

Mariek
9 jaar geleden

Als ik geen relatie heb droom ik vaak over jongens die alleen heel vaag zie, ik zie helemaal niet hoe ze eruit zienm en ik ken ze ook niet.

Ik ga er mee op stap en kan ermee zoenen maar ze praten niet echt en ze zijn vaag. Soms had hij inderdaad een cap op of een papieren zak over zijn hoofd. Sinds ik een vriend heb, heb ik die dromen niet meer. Ik heb wel altijd willen weten waarom ik droomde van jongens/vriendjes die ik niet kon zien en/of herinneren.

O'Lilly
9 jaar geleden

Ik heb vannacht gedroomd over een jongen uit mijn verleden waar ik al heel lang niet aan had gedacht. We waren intens gelukkig, verliefd, romantisch, Beetje alsof we eindelijk rust gevonden hadden samen, we voor elkaar bestemd zijn. Bizar, maar wat kan het betekenen?

9 jaar geleden

Ik had het juist dat een vreemde verliefd was op mij, ik niet op hem. Geen idee wat dat betekent, iemand een idee?1 keer bewerkt. De laatste keer was 9 jaar geleden door Sophiabelle.

HAJ.
9 jaar geleden

ik heb een paar weken ongeveer hetzelfde droom gehad,
een man stond aan de overkant van de weg ik wou gaan oversteken en hij zei KIJK UIT MEISJE HET VERKEER IS GEVAARLIJK ik kende die man niet en ik luisterde,
eenmaal aan de overkant begonen we te zoenen, hij was een oude man met rimpels

BAhhh ,,,

mataya
9 jaar geleden

Ik woon al bijna 2 jaar samen met mijn partner en we zijn gelukkig samen.
Maar ik heb al een paar keer dromen gehad waarin iemand anders mijn partner is.
dat vond ik al heel vreemd.

Maar een paar dagen geleden droomde ik dat ik werd uitgehuwelijkt aan iemand anders, iemand die ik niet eens ken
en nog nooit in mijn leven heb gezien (ook niet in het echt). En ik droomde zelfs over ons huwelijksnacht.
Ik was wel blij met het huwelijk, en voelde me heel erg gelukkig en verliefd.
Maar heel erg raar is et dat ik nu al een paar dagen voel alsof ik echt verliefd ben geworden op die vreemde jongen in mijn droom.
Ik krijg steeds het gevoel dat in alles wat ik doe dat hij me ziet, en naar mij kijkt, en dan word ik verlegen.
Ik schaam me hiervoor en durf er niet met mijn partner over te praten.

Wie kan mij hierbij helpen en mij vertellen of dit over gaat?
Ik word toch niet gek?

mvg,
mataya

Someone
9 jaar geleden

Had ik vannacht nog heel vreemd,
ik ben op dit moment helemaal weg van iemand, en daar droomde ik ook over,
maar in die droom was ik verliefd op een persoon die niet bestaat waarvan ik zijn gezicht ook niet kon zien O.o

elmo
9 jaar geleden

hoi mensjes,

ik droom al een tijdje over een man die ik dan tegen kom op een feestje met een hoop kleine kinderen en daarna een hoop volwassenen erbij. Dan komt hij op zijn hurken naast me zitten en begint een gesprek met mij... ik weet niet meer waarover. Tijdens dat gesprek legt hij zijn hand op mijn been en voel ik me erg tot hem aangetrokken. Op een gegeven moment gaan we naar buiten toe en vertel ik hem dat ik hem iets moet vertellen. Dat ik een vriend heb en dat ik mijn vriend niet wil bedriegen, maar ik voel me nog steeds erg tot hem aangetrokken. Hij vraagt of ik met hem mee wil gaan naar zijn huis en dat doe ik dan ook hij heeft een gele auto. In de auto hebben we het voornamelijk over seks. Als we dan bijna bij zijn huis zijn word ik wakker. Ik denk dat het een klant van mij is, ik werk in een supermarkt als bijbaan. Die man waar ik over droom heeft een kale kop maar precies het zelfde gezicht als mijn klant die lang haar heeft. Moet ik iets doen met deze droom?

groetjes elmo

zomaar iemad
9 jaar geleden

ik heb heel vaak zulke dromen gehad, bij de meezsten zag ik geen gezicht...maaaarrr...tadaaa...bij eentje wel.

In deze droom was ik zelf de beschermer (in een soort ridderoutfit met wapen!) van een groep rare onderzoekers bij een oud kasteel. plots werden we aangevallen door een man totaal gekleed in zwart met een lang zwaard. zoals verwacht sprong ik in de verdediging en joeg de man weg.
Niet veel later in de droom viel hij onze groep vaker lastig en ik was hem spug zat dus daagde hem uit voor een gevecht.
Na een paar klappen maakten we oogcontakt (het moment dat ik het gezicht zag!) en het was net of er iets wegviel. het vechten werd steeds meer een soort spelletje en we werden vrienden.

ik herkende hem van andere dromen waarbij hij iemand was die ik totaal niet begreep.

groeten, zomaar iemand

Isabella
8 jaar geleden

Ik had ook een droom over een onbekende man.
Er was een soort plein met allemaal mensen, daar werden mijn handen vast gebonden en omgeroepen, "wie wil deze vrouw kussen"?
Maar het leek daarbij ook een beetje als of iemand mij moest redden.
Er kwam een man aan en hij kuste mij.
En ik vroeg hem waarom hij mij kuste, hij kon het mij niet vertellen en ik vroeg zijn naam maar die wilde hij niet geven.
Daarna ging hij weg....

Heel mysterieus maar heb er wel een positief gevoel over.

LisaFransen
8 jaar geleden

Vanacht droomde ik dat ik in een zaal was. En er was een onbekende jongen, en die jongen was iets van 100 x vermenigvuldigd dus ik zag hem in elke hoek zitten van die zaal, de ene had zat te lachen en had zonnebril op, de andere een rare broek, de ander weer gewoon rare kleding. maar hij had lang haar, even later, woon in in een best groot huis, en hij kwam aangereden op een koets met 4 paarden ervoor om mij op te halen voor iets romantisch, ik zei telkens dat ik kom wacht ff, maar steeds weer als ik me wou opmaken,leek het echt ongelovelijk lang te duren,ik kwam maar niet vooruit om naar um toe te gaan steeds moest ik weer van alles doen, maar ik kwam maar niet verder ik zat vast in de tijd ofzo, uiteindelijk reed hij weg ik wou hem achterna maar ik was um kwijt, ff later leek het net alsof het al weken verder was, en ik zag hem in een country stadje een straat bij mij verderop,hij was beroemd geworden en had een vriendin.. en maakte mij belachelijk toen hij me zag. Eerder wou ik niks van um weten maaruiteindelijk kreeg ik gevoelens voor hem...
WAT moet dit betekenen? iemand suggesties, zou fijn zijn :).

Groetjes, lisa

Rick25
8 jaar geleden

Herkenbaar! Dat heb ik ook vaak. Ik zoek dan welk bekend persoon past bij mijn droombeeld maar dat is helaas niet te doen. Wellicht komt het voort uit mijn biseksualiteit. Mijn droomman bezorgt mij in ieder geval fijne dromen.

(NoName)
8 jaar geleden

Ik had het gister , ik liep ergens op steaat wist niet waar maar na een tijdje stopte er zomaar een auto bij me het raam ging naar beneden en ik zag een beeldschoon meisje raar genoeg wist ze alles van me en zokaar uit t niks zat ik in een kleine slaapkamer en toen begonnen we te zoenen. Ik werd wakker er voelde ke de hele dag raar , en het meisje kwam ke bekend voor terwijl ik niemand ken die er zo uit ziet! Hoe ian dit???

jamiro
7 jaar geleden

dit is een samenvatting van mijn droom. ik heb vanacht dus gedroomd dat ik een meisje ontmoeten waar ik heel erg verliefd op ben (in die droom ze bestaat niet). maar toen vroeg ze aan me om samen een bank te beroven. dus wij die bank beroven daarna b ij het vluchte splitste we op. en blijkbaar was ik een rechercheur in me droom toen bleek ze bij een criminele organisatie te zitten. en toen gingen we zoeken naar der. en ik werd wakker.

maar het lijkt als of ik in het echt ook verliefd ben op die gene die niet bestaat :(

jamiro
7 jaar geleden

herkenbaar heb ik heel vaak.... maar ik weet niet wat het betekent.

Anonieem
6 jaar geleden

Ik heb dit ook gehad, maar dan echt écht heel sterk.
Ik zat thuis met me ouders en broertjes, toen kwamen er 2 jongens en een meisje ( die ik niet kende ) bij ons logeren.
Maar het was allemaal heel vaag, ik werd op slag verliefd op het meisje ik kan het echt niet beschrijven.
Ik ben nog noooooit zo verliefd geweest, het is echt niet te beschrijven ik voelde me gewoon zó erg tot haar aangetrokken.
Pure liefde, zo voelde het.

Toen ik wakker werd baalde ik er zo erg van dat het een droom was en heb ik letterlijk de hele dag aan haar gedacht.
Zulke liefde bestaat er gewoon niet op aarde ( in het echte leven ).
Ik werd er gewoon ziek van omdat ik wist dat het een droom was.
En ik mis haar nog steeds :(

Weet iemand wat dit betekent?

batman
6 jaar geleden

Ik heb een week geleden ook zon soort droom gehad.

Ik ging met mijn hockey team naar het huis van mijn trainer, daar zag ik een jongen van mijn leeftijd die ik niet ken staan.
Het was met kerst en we deden een soort surprise spel, die jongen deed ook mee.
Toen kreeg hij een opdracht dat hij mij een knuffel moest geven, dat deed hij. Daarna vroeg ik hoe hij heete, ik ken de zijn naam niet. Maar ik was gelijk helemaal verliefd. Daarna werd ik wakker.
De volgende dag zei mijn moeder ineens tegen mij dat ze de ouders van mijn trainer heel aardig vond en dat die echt goed bij onze familie pasten. 's avonds droomde ik weer over hem, deze keer dat ik met hem ergens liep en daarna met hem ging trouwen.
Maandag toen ik weer naar school ging zag ik hem voor het eerst, hij keek mij heel lang aan en ik hem ook. Ik weet nu in welke klas hij zit(een paralel klas van mij) maar hij is een klas blijven zitten.
Nu krijg ik hem niet meer uit mijn hoofd.

Wat betekend dit?

xx ik

JayMF
4 jaar geleden

Is herkenbaar. Ik heb het vannacht ook gehad. Ik was beste vrienden met een jongen en opeens begon ik hopeloos verliefd op hem te worden. Het leek of hij mij niet zo zag staan, wat erg jammer was. Ik weet trouwens niet of die jongen onbekend was of wel echt bestaat. Het maakte mij in ieder geval wel heel verward.

4 jaar geleden
Beheerder

verliefdheden in dromen komen vaak voor.
Maar die moet je niet letterlijk nemen, (al kan het eens voorkomen als voorspelling)
Droomgeliefden zijn b.v. eigenschappen waarmee je een erotische aantrekking ervaart.
Erotisch niet in de puur seksuele zin maar als verenigende kracht.
Het gaat dan om het verlangen tot integratie en groei.
Zo kunnen meisjes dromen van minnaars als voorbereiding op de mannelijke invloed in hun psyche of leven.
Het zijn vaak sparring partners, zoals kinderen met poppen kunnen spelen als rolpatroon.

De man is vaak de reden dat de jongevrouw het nest verlaat.
Dat hoeft geen werkelijke man te zijn, maar de drang tot onderscheid, avontuur en zelfstandigheid etc.

Mensen die van vreemde partners dromen hoeven niet met ontrouw of met lustbevrediging bezig te zijn.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   **  ******   *******  **   ** **  ** 
 **   ** **  **  **   ** **   **  ** ** 
 **   ** **     **     **   **  ****  
 **   ** **  **** ********  **   **   **  
 **  **  **  **  **   ** **   **   **  
  ** **  **  **  **   ** **   **   **  
  ***   ******   *******  *******   **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht