Verliefd op een vreemde

DroomJongen
4 jaar geleden

Ik heb vannacht 23-03-16 iets super leuke gedroomd maar ik wil er over verder dromen ???? Ik had gedroomd over een jongen en hij werkte in het zelfde gebouw als mii had groene ogen als mij en zwart haar elke meer als ik hem zag knuffelde ik hem idk wrm, ineens hadden we verkering helemaal daar voor... *-* Super raar maar ik mis hem khen hem niet eens in rl als dat zo wel was dan was het niet zon groot probleem wat betekent dit ????

4 jaar geleden
Beheerder

Hij lijkt wel een Alien.
Wellicht een stukje dat uit het onbewuste wil integreren?
Mannelijke eigenschappen dus met een nog bijna dierlijke aard.
Zou mij zo voor kunnen stellen dat een faun groene ogen heeft.
In sprookjes komt het natuurlijk vaker voor, of in fictie films.

Hoewel groene ogen een enkele keer voor kunnen komen, maar ik heb ze maar een keer gezien.
Meest is het grijsgroen.


Niet meer dan een droom per post.
Geen dromen van derden plaatsen.
Geen droom starten in het onderwerp van anderen.
Berichten zullen anders worden verwijderd, of het onderwerp wordt op slot gezet.

Cath
6 maanden geleden

Ik droomde 2 dagen geleden over een jongen in Spanje, ik zag ze hele gezicht + lichaam hij had blauwe ogen en bruin haar en hij was mijn leeftijd. We hadden uiteindelijk een relatie en zoende. Maar deze zomervakantie ga ik ook naar Spanje, heeft dat er iets mee te maken?

6 maanden geleden

Wie weet. Je zit op een leeftijd dat jongens interessant gaan worden. De zomervakantie is een leuke tijd om verliefd te worden. Het is er dan mooi weer en het blijft lang licht. Vooral in Spanje is het relaxed.

someone on the world
5 maanden geleden

hoi mataya het kan zijn dat je je partner niet meer leuk vind.
of dat je niet te vreden bent met je partner je zou er toch met hem over moeten praten om er achter te komen waarom je naar iemand anders verlangd

Timdg6666
2 weken geleden

Ik kan niet heel vaak herrineren wat ik droom maar als ik t me herinneren was t een hele intense droom over dat ik mn ware liefde vind soms iemand van die ik ken en lang niet heb gesproken en soms een volledig verzonnen persoon. En als ik wakker word moet ik effe nadenken of t waar is of niet aangezien t heel realistisch is. En natuurlijk is t niet echt maar word ik wel somw beetje verdrietig van want ben single en voel me dan alleen. En ik weet niet helemaal precies wat t betekend t zijn namenlijk net films waar niks fout gaat

Chanel
4 dagen geleden

Ik heb nou in 4 maanden tijd twee keer dezelfde droom gehad. Het gaat over een vrouw waar ik verliefd op wordt. Het is een docent van mij in m’n dromen en ik kan me alles gedetailleerd herinneren. Zo weet ik dat ze lang donker haar heeft, dat ze 25 is en dat we in de droom gevoel voor elkaar hadden. Ook heb ik in m’n droom bij haar geslapen maar er is niet gezoend of wat dan ook. Echter toen ik wakker werd voelde ik me heel raar, ik voelde me verliefd. Ook als ik aan deze droom terug denk krijg ik kriebels in m’n buik en heb ik het gevoel dat dit de ware is voor mij. Hoe kan dit en wat betekent dit. Heb er last van dat ik het niet kan plaatsen. ????

Raan
2 dagen geleden

Hi ik heb dat ook dus laats gehad. ik zoende met een vreemde en ik kon het gezicht niet herkennen . Meestal zou ik de droom vergeten als ik wakker ben maar het voelde zo echt

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 *******     ** **  **    ** **   ** 
 **   **    **  ** **     ** ** ** ** 
    **    **  ****     ** ** ** ** 
 *******     **   **      ** ** ** ** 
    ** **  **   **   **  ** ** ** ** 
 **   ** **  **   **   **  ** ** ** ** 
 *******  ******   **   ******  *** *** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht