Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom/nachtmerrie over liefde met een ander!

Vrouw van 24
11 jaar geleden

Ik heb afgelopen week gedroomd over een ander.
Ik was ziek, en hij kwam op ziekenbezoek.
Ineens lagen we op de bank te zoenen???
Ik ben getrouwd en zei nog nee, en toch gebeurde dat in mijn droom!

Mijn man weet niet dat ik dit gedroomd heb.
Hij zei van de week dat hij gedroomd had over mij.
Hij droomde dat ik bij hem weg ging.
Ik had 5 mensen waar ik verliefd op was, en ik kon volgens hem niet kiezen?
Hij zei dat hij wist dat hij het in iedergeval niet was...

Wat kan dit voor iets vreemds zijn?
Wat betekend dit?

11 jaar geleden

Hoi Vrouw van 24

Wie in de droom overspel pleegt is in het waakbestaan op zoek naar wat afwisseling in zijn relatie(s).


Uitleg nummer 5, opgebouwd uit 14 - VRIJHEID EN AFWISSELING
Lucht
Lichamelijk
Mercurius

Sleutels: Gestructureerd, orde, beperking, soberheid

De vijf is representatief en durft risico te nemen en dingen te verandering maar is tegelijkertijd hele erg bang dat wat hem dierbaar is te verliezen. Daardoor klampt de 5 zich overal aan vast. De Vijf staat ook voor het communiceren naar buiten maar weet niet altijd hoe het te brengen. Alle vormen van geld zijn heel belangrijk maar er echt mee om gaan kan de vijf niet. Het wordt ook wel eens het justitie teken genoemd, dat kan positief maar ook negatief zijn. Ten tijde van een uitdaging zal de vijf moeten zoeken om het sterke verlangen naar bevrediging en vernieuwing in balans te brengen met de behoefte aan een partner voor het 'leven'. De vijf hoort bij iemand die zijn/haar idee├źn en avonturen met hem/haar delen. Het maakt echt niet uit, of de vijf diepgravend is in de plaatselijke bibliotheek, of de hele globe rondtrekt. De vijf is zeker geen op potter. Als de vijf geld heeft dan laat hij/zei dat zeker rollen. Meestal durft de vijf veel risico's te nemen en neemt het niet altijd even nauw. De vijf is ook een dromer en daardoor laat hij zich nogal snel iets wijs maken. Hij kan goed doen alsof hij iets geloofd terwijl dat niet zo is. De meeste vijven houden van reizen en hebben behoefte aan verandering, maar is de vijf negatief dan kan dit naar de andere zijde omslaan. De vijf houdt van vrijheid maar doet niets zonder overleg want partnerschap en relaties komen op de eerste plaats, net als eerlijkheid. De vijf kan absoluut niet stiekem zijn, dat geeft hem schuldgevoel. De vijf stelt kwantiteit boven kwaliteit. De Vijf kan zijn problemen bij iedereen kwijt maar is toch geen echte prater.


Postief: Houdt van sport en joggen maar toch zijn er maar weinigen die echt actief zijn. Niet sport actieve vijven zijn in ieder geval vaak in beweging, vooral met de auto want lopen, daar aan hebben ze een hekel. Als ze dan toch lopen, dan het liefst in de vrije natuur, want de vijf is een echte ontdekkingsreiziger. Overal de humor van inzien, ook dat is de sterke kant van de vijf.

Negatief: De vijf wil veel maar maakt het maar zelden af. Gaat helemaal op in nieuwe zaken waar uiteindelijk niets van terecht komt. Alles lijkt te mislukken. Jammer want de vijf wil zo graag! Een negatieve kant kan ook zijn moeite met seksualiteit, want daar is intensiteit voor nodig. Andere zwakke punten: energieversnippering, teveel hooi op de vork nemen en rusteloosheid. De vijf kan oppervlakkig zijn die niet van moeilijke dingen en zaken houdt. De vijf kan te vaak met humor proberen iets op te lossen. Kan uren achter elkaar achter de pc zitten zonder aan nachtrust toe te komen. Slapen op de bank, dat gebeurd iets te vaak!

Ik heb even gekeken wat no 5 zegt

Misschien moet jullie huwelijk een op pepper hebben. zowel jij als je man maken zich zorgen en praat e met elkaar over, misschien moet e wat veranderen oof wat er niet mee is er bij moet komen.

Groeten

H@ns.