Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vriendin

Ward Bannink
13 jaar geleden

hallo, ik heb gister van mijn vriendin t ehoren gekregen dat ze een tijdelijke pauze wou ze zei dit met tranen in haar ogen. Ik was die dag van Zwolle naar Haarlem voor haar gekomen, de dag was perfect ( het was met haar, dus tsja...) maar de avond.... ze had last van haar ontstoken kniepezen en toen ik vroeg of ze t nog wel goed vond geknuffeld te worden had ze dit liever niet, ik wist niet meer wat te doen. later die avond toen ze mij terugbracht naar de trein en we op het bankje wachtten, brak er een dodelijke stilte uit... we wisten beide niets te zeggen. toen kwam de trein en ze zei dat ze t niet meer wist, dat ze een pauze wilt.

die nacht droomde ik over haar, we liepen samen door het bos ( tijdens de herfst denk ik, er lagen veel bruin rode bladeren op de grond en aan de bomen). ik liep naast haar, zij was blij en ik vroeg haar of ze zich na gisteren nog wel goed voelde, waarop zij ja antwoorde.

nu vanochtend sprak ik haar op msn, ze zei dat we maar beter vrienden konden blijven. toen ik vroeg waarom dan, wat is er aan de hand, wist ze het zelf ook niet.

maar wat zou deze droom kunnen betekenen? zal het weer goedkomen, of is het maar een illusie van mijzelf zoals ik wil dat het zou zijn? of iets anders? ik weet het niet...

Ward

13 jaar geleden

Hoi Ward,

Ik herken wel iets van jouw droom.
Zelf heb ik ook steeds die dromen dat hij bij me is en dat ik me weer vertrouwd voel.
Ze noemen deze dromen een wishfull thinking.
Ik dacht eerst ook dat het misschien een teken zou zijn en toen ben ik gaan zoeken om mijzelf geen hoop te geven.
Toen las ik dat en toen besefte ik: omdat ik er zo mee bezig ben dat het iets is van mijn onderbewustzijn, wat mijn hart het liefste zou willen.

Natuurlijk vind ik alsnog zelf, dromen zijn niet altijd bedrog en als je echt in je droom gelooft komt die misschien ook nog wel eens uit ;)

Groetjes,

Loes

Ward
13 jaar geleden

dankje ^^ dit maakt het duidelijker =)