Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Liefde in het zwembad

Kimberley
12 jaar geleden

Ik droomde dat ik naar een binnenzwembad ging en ik ging in het water en een vriendin van me zei tegen me 'ik kon het niet vinden,srry)en dan ging ik naar mijn beste vriendin,maar er kwam vee ltussen,en ik zocht naar mijn speld en ik kon hem niet vinden,en plots kwam een jongen oude schoolkennis op mijn rug tikken en zei,ik zla je helpen met het zoeken,en dan zocht ik verder en even daarna hoorde ik een stem van een jongen en waar ik vroeger verliefd op was en stiekem nu nog,en hij zei ik zal je ook helpen,als ik jou was zou ik is kijken onder water,en toen keek ik onder water,maar vond 2 andere spelden die niet van mij waren,dus legde ik de spelden terug waar ze lagen,en toen zei hij tegen me : je moet het niet zo doen hoor',en toen zochten we verder,maar toen kwam een moment dat precies iedereen weg was uit het zwembad en ik wou de jongen knuffelen maar deed het niet en toen werd ik wakker.

Weten julie wat dit betekent?,ik heb al de heletijd dezelfde droom over die jongen waar ik op ben maar wel op een andere manier.

12 jaar geleden

hahaha op wat voor manier dan :P

elise
12 jaar geleden

heej kimberly,

heel toevallig heb ik hier ook ongeveer over gedroomd
ik droomde dat mijn vakantielief terug kwam naar het hotel. toen waren we plots aan het zwemmen en botste ik tegen hem aan.
daarna gingen we samen onder water en kuste ik hem op zijn mond (jaja onder water) en daarna liepen we even een tijdje in het bos hand in hand.
daarna zaten we weer in het zwembad te knuffelen.
ja een redelijk verwarende droom, maar ik denk dat de betekenis van onze dromen van 'liefde in het zwembad'
dat die iets te maken hebben met dus 1. die jongen willen hebben en 2. het zwembad symboleert vrijheid, omdat je daar zo in kan rond bewegen
alsof je kan vliegen, vrij zijn.

grtjs elise :)