Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dromen over ex

12 jaar geleden

Het begon met de eerste droom.
Ik liep door een bos, maar opeens kwam een vriendin van me aanrennen, wild zwaaiend met haar armen, en roepend dat mijn ex gevangen was geworden door handelaren, met de bedoeling hem te verkopen aan vrouwen die een man zochten (?). Ik ging samen met die vriendin onderweg om hem te zoeken en te 'kopen', zodat hij gewoon vrij was. We moesten door velden, rivieren en over bergen, Onderweg kwamen we dode varkens tegen. Toen we het kamp vonden stonden er 10tallen kooien, met in elke kooi ongeveer 7 jongens. We zochten en zochten, en gingen op een gegeven moment een tent in. We vroegen het aan een van de mensen in de tent, maar die kreeg opeens een haaienmond en schreeuwde dat we weg moesten wezen. Meer kan ik me niet herinneren.
De tweede droom ging zo:
Ik had al een tijdje weinig contact met mijn oude beste vriendin, dus daarom ging ik naar haar toe. Toen ik daar aankwam gingen we tv kijken, maar opeens kwam haar oudere zus naar beneden. 'Nina, ik heb een nieuwe vriend', zei ze met een gemene lach, en rara wie kwam daar aan? Mijn ex, dezelfde waar mijn vorige droom over ging. Ik werd boos op haar en mijn ex, en begon te schreeuwen dat hij dit niet kon maken. Hij lachte en liep weg. Dat was mijn droom.
Mijn derde droom was vrij simpel. Ik kwam hem tegen op straat terwijl hij gitaar stond te spelen, maar ik kan me geen verdere details herinneren.

We zijn als vrienden uit elkaar gegaan, maar hebben na het uitgemaakt te hebben dingen ontdenkt van elkaar die we liever niet hadden geweten denk ik.

Weet iemand wat dit te betekenen heeft?

x Nina