Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ik moest met andere mannen naar bed

ilona_ilona
12 jaar geleden

hallo, ik heb vannacht een verschrikkelijke droom gehad. ik heb al een tijdje een superleuke vriend waar geen enkel kwaad in zit. nu heb ik dus gedroomd dat we met de familie snachts naar de intratuin gingen en ik moest van mijn vriend in de bosjes met een andere man sex hebben voor geld. mijn vriend werd steeds lomper en begon me zelfs aan te spreken met "Hoer".

in dezelfde droom aan het begin stond ik in een lift in een winkel en een man begon mij aan te randen, stiekem vond ik het zelfs wel lekker en spannend en liet hem dus begaan..

wat heeft dit toch allemaal te betekenen? ik ben gewoon tevreden over ons sexleven en dit soort dingen zouden nooit in het echt gebeurden...

12 jaar geleden

hoi ilona_ilona

Geslachtsgemeenschap heeft niet altijd met seks te maken. Vaak betekent het geestelijke bevruchting, voldoening en een geestelijke wedergeboorte. Dromen we over geslachtsgemeenschap met iemand anders dan de eigen partner dan zijn we mogelijk niet helemaal tevreden over het intieme contact dat we met onze partner hebben.

Worden we in de droom tegen onze wil in verkracht, dan zouden we eens wat meer rekening moeten houden met de gevoelens van anderen en ons iets onderdaniger opstellen.

Het gebouw is het symbool voor ons lichaam. De lift waarin we van verdieping naar verdieping reizen geeft de verschillende gebieden in onze psyche weer waar extra aandacht op wordt gevestigd.

Kijk maar of je er wat mee kan, deze droom heeft met je zelf te maken, niet op seks gebeid maar meer inerlijk.

Groeten H@ns.