Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

die ene jongen

J@de in de war ?!
11 jaar geleden

Dit is mijn droom die is echt heel veemd je zou er nooit op kunne komen

Op een dag op school ga ik weg van school om een of andere reden (maar ik kom wel terug) en mijn vriend (in mijn droom in het echt ben ik daar smoorverliefd op maar diej is mijne vriend in het echt niet ) die komt achter mij aan gehold en vraagt poeslief aan mij van wanneer kom je terug en die pakt mijn hand vast en dat gaf mij een kei goed gevoel en toen kwam zo de trut van heel de school die niemand moet en die pakt mijn lief en begint die te kussen op da moment wou ik van de wereld verdwijnen.

oke dit was mijn droom euh ik hoop da iemand hier een verklaring kan geven want ik zit mij suf te piekeren

Eric
11 jaar geleden

Je zegt dat je smoorverliefd op hem bent? Daar heb je het antwoord al!

Je bent onzeker over de situatie en vraagt je af of hij wel verliefd op jou is - daarnaast denk je dat je hem kwijt raakt aan een ander (bijvoorbeeld omdat hij een ander vriendinnetje krijgt).

mandy k
11 jaar geleden

Ik herken dit ook in mezelf.
ik ben al 6 maanden smoorverliefd op een jongen.
en heb heel veel gevoelens voor hem. maar ook jankbuien.alles.
ik droom regelmatig over hem.
dat komt omdat je heel erg verliefd op hem bent.
laat het rusten. als je echt verliefd op hem bent, komt het goed!
en geniet van je dromen over hem.

succes.;)

11 jaar geleden

ja maar ik denk soms je droom moet tog ook wat betekenen waarom je in die situatie over hem droomt...


ma ik had eergisteren ook zo'n droom ma ik wil weten wat het betekent..

ik had een droom over een jonge die ik 4 jaar ken niet dat ik met hem praat ma ik ken hem wel want die is vriend van een kennis... ma ik heb nooit over hem na gedacht ma 1 keer ik ging over hem dromen en 1 keer iemand zei ja het lijkt of hij je leuk vind en na die tijd ik denk vaak aan hem vooral wegens die droom...

en nu heb ik over hem weer gedroomt... ik was in ons huis en te danken en hij was op de trap en keek me aan.. toen ik was aan het dansen met een vriendin en me broertje en hij kwam en zei ja kunnen jullie morgen met me na restaurant toen d8 ik ja is dom als we gaan want een vriendin van ons vind hem leuk... en toen kwam ik achter dat hij me leuk vond en ik zei waarom heb je het niet eerder tegen me gezegt die zei ja die kennis van je zei dat die met jou ging trouwen...


aub ik hooop dat jullie me kunnen helpen...

11 jaar geleden

Wat voel je bij die trut? Ben je jaloers dat ze dapperder is dan jij? Zou je niet diep in je hart hetzelfde willen doen met die jongen? Is die 'trut" misschien een deel van jezelf waar je nog niet helemaal mee klaar bent. Vaak zijn vrouwen die in een droom doortastend te werk gaan en ons daardoor een gevoel van afgunst en onveligheid geven, een deel van onszelf. Het is heel heftig om dat onder ogen te zien. Misschien kun je er toch wat mee doen.

pirateslover26
10 jaar geleden

hallo,
dit komt me best wel bekend voor.. ik heb laatst gedroomd over een jongen waar ik heel lang verliefd op geweest ben maar hij niet op mij.. ik droomde dat we, als vrienden, op vakantie waren en allebei met een andere persoon zoenden, toen we die avond in bed lagen biechtte hij me ineens op dat ie het niet kon hebben om mij met een ander te zien, en ik biechtte op dat ik het ook niet kon hebben als hij met een ander was.. Ik denk dat ik wel ongeveer weet wat dit betekent maar weet iemand misschien wat dit kan betekenen?

groetjes!