Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

allebei vreemdgaan

N.
15 jaar geleden

Een week geleden had mijn vriend een droom dat ik vreemdging, met twee jongens nog wel! Ik zei hem dat dat helemaal niet zou gebeuren. Ik geef heel veel om hem.. En nu had ik vannacht een droom over hem en dat hij vreemdging! Deze dromen vind ik verschrikkelijk. Ik word er onzeker van en ik snap het gewoon niet, waarom dromen we er allebei over?

15 jaar geleden

Hoi N.

Wie in de droom overspel( vreemd gaat) pleegt is in het waakbestaan op zoek naar wat afwisseling in zijn relatie(s).

En omdat jullie bieden het zelfde dromen, moet je daar eens naar kijken, omdat je vriend het 2 keer bij jou zag, kan het bij jullie misschien een sleur worden.

Bij nummerologie
Het getal 2

Water
Emotioneel
Maan
Moeder

Sleutels: Vrede, Compagnonschap, diplomaat, spiritualiteit

Twee is het getal van evenwicht maar ook van emoties. De twee heeft veel behoefte aan gezelschap, heeft veel liefde te geven en stelt zich graag ten dienste van anderen. De twee is tactvol, zachtmoedig, zeer gevoelig en ijverig. De twee gaat zeer analytisch te werk en houdt van orde en netheid. De twee past zich makkelijk aan, is geduldig en bescheiden, houdt van muziek en is vaak geïnteresseerd in het occulte. De twee is zeker géén zakenmens. Soms vraagt hij zicht iets te vaak van alles af, waarbij de twee erg dualistisch kan zijn (wel/niet). Zo nu en dan heeft de twee wat last van twijfel.

Postief: De twee is invoelend naar mensen toe. Moederenergie voor zorgen en verzorgen. Eerst de ander, dan zichzelf.

Negatief: De twee kan krokodillentranen hebben als emoties diep verstopt zijn. Kan in denken blijven zitten. Kan kilte hebben en kwetsbaar zijn (een harde buitenkant met een zachte binnenkant).

Kijk maar wat het voor jou betekent en wat je er mee kan.

Groeten H@ns.