Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Seks met meisje met een piemel?

S.
15 jaar geleden

Hoi!

Ik heb al bijna 3jaar een relatie met mijn vriend, met wie ik erg gelukkig ben. De laatste tijd hebben we wat strubbelingen gehad; hij zocht steeds minder toenadering en ik voelde me behoorlijk verwaarloost. Inmiddels gaat het weer beter en hij zegt opnieuw verliefd op mij te zijn. Het gaat dus weer goed tussen hem en mij.

Nu droomde ik afgelopen weekend dat ik een relatie had met mijn vriend, maar dat hij even weg was en ik was toen in een hotelkamer. Toen kwamen er ineens allemaal meisjes/vrouwen en die wilden allemaal met me naar bed. Dus ik was met zo'n meisje aan het vrijen en zij doet wat bij mij, waarop ik dus wat bij haar wil doen, blijkt ze ineens een piemel te hebben?!

Wat wil dat in vredesnaam zeggen? Het doen met een meisje, maar wel een relatie hebben met mn vriend en dan blijkt dat meisje ineens een transseksueel te zijn?

Groetjes,

S.

Henk
15 jaar geleden

Ik ben geen sigmund freud, maar het kan zijn dat je droom een rare combinatie is van het willen van: Tederheid (het vrouwelijke gedeelte) en gewoon de relatie met je vriend in stand te houden.

Misschien volgt hieruit dat je wilt dat je vriend dus wat tederder danwel zachtaardiger is/doet...
Verder kan ik je ook niet helpen:)

Succes ermee, en vergeet niet, met elkaar over dit soort dingen praten is een belangrijk onderdeel van elke relatie!

S.
15 jaar geleden

Hoi Henk!

Zou inderdaad goed kunnen dat het zoiets betekent, nu je het zo uitlegt.
Bedankt voor je uitleg!
En erover praten doen we zeker, bedankt voor de tip:)

Groet,

S.