Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

hmm...

Bolleke
12 jaar geleden

Ik droom heel vaak dat ik een vriend van me kus ...
wie kan me hier een verklaring voor geven ?
x

muts
11 jaar geleden

Kus
Dromen over een kus duiden op liefde, affectie, rust harmonie en tevredenheid. Als je anderen ziet kussen in je droom suggereert dit dat je je wellicht teveel bemoeit met hun persoonlijke leven en relatie. Je zou ze meer ruimte moeten geven. Als de droom precies stopt op het moment dat je iemand wil zoenen, duidt dit erop dat je onzeker bent of de gevoelens wel wederzijds zijn. Je zou graag een relatie met deze persoon willen aangaan, maar je weet niet zo goed hoe.

Als je hetero bent en in je droom iemand van hetzelfde geslacht kust, geeft dit geen onderbewuste verlangens aan, maar duidt dit op zelf-acceptatie. Je erkent je vrouwelijke of mannelijke kant van jezelf.

Dromen dat je de vriend of vriendin van iemand kust, duidt op een behoefte een intieme relatie en om de energie van de liefde te ervaren. Je zou je passie moeten laten ontvlammen. Aan de andere kant zou de droom kunnen betekenen dat je mischien niet helemaal integer bent. Als je een dierbare vriend(in) kust, duidt dit op respect en waardering voor deze persoon. Het duidt niet perse op een romantische interesse voor hem / haar.

Dromen dat je een vijand kust, duidt op verraad, vijandigheid, of dat je het goedmaakt met een boze vriend. Als je gekust wordt door een vreemde, dan gaat je droom over zelf-onderzoek. Je zou moeten proberen om bepaalde aspecten van je persoonlijkheid te ontdekken.

Ik hoop dat dit antwoord op je vraag is
gr. muts

lisa m
11 jaar geleden

ik vind dat je gelijk hebt