Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Op kamp

14 jaar geleden

Hi,

Ik had vannacht een rare droom, ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

In mijn droom was ik op kamp. En er zat een jongen die ik leuk vind in de klas en die was ook mee. Op een of andere manier kwam het er opeens op neer dat die "leuke jongen" een steen door een langskomende autoruit moest gooien. Dus hij zat met een steen in zijn hand en ik zei dat ie 't niet doen moest. Maar toen kwam er een auto langs en gooide hij de steen, maar het was zo'n geldtransport-wagen. Dus sloeg er niet door heen. Maar op het moment dat hij de steen gooide, veranderde de 'leuke jongen' in een andere jongen waar ik meestal niet goed mee overweg kan. Toen hij werd opgepakt en achterin werd gezet, liep ik er nog achteraan, maar een bewaker van de geld auto hield me tegen. Toen heb ik op de een of andere manier geregeld dat hij terug kon komen. Ik wist niet zeker of ie terug mocht komen, maar op diezelfde dag stuurde hij me een sms'je dat ie terug mocht komen en bedankte me. Maar toen hij terug kwam, bedankte hij mij door me te omhelzen. Maar toen hij mij omheslde veranderde hij weer in de 'leuke jongen'.

Weten jullie wat deze droom kan betekenen? Alvast bedankt voor jullie hulp

14 jaar geleden

Hoi Jongen 16

Vakantiekampen zijn altijd positief uit te leggen, mits er zich in de droom geen ongeregeldheden afspelen. Wie in de droom in een vakantiekamp verblijft verlangt in het waakbestaan mogelijk naar gezelligheid, gezelschap, plezier en harmonie.

Gooien we in de droom een baksteen door iemands ruit dan gaan we in het waakbestaan gebukt onder opgekropte haat en jaloezie. De ruit die we in de droom ingooien staat dan ook eigenlijk symbool voor het ingooien van onze eigen glazen.

Toch menen veel moderne uitleggers dat het meer gaat om de behoefte aan
geborgenheid. Worden we in de droom door een sympathiek iemand omarmd dan kunnen we in het
waakbestaan rekenen op geluk in de liefde. Is het een niet zo aardig iemand die we omarmen in de droom
dan krijgen we in het waakbestaan te maken met verkeerde vrienden en relaties.

Zo maar weer.

Gr H@ns.

14 jaar geleden

Bedankt voor uw uitleg!

Wat ik mij nog wel afvraag is, waarom die leuke jongen veranderd in een jongen waar ik niet zo goed mee kan opschieten? En later veranderd ie weer terug in die 'leuke jongen'?

Alvast bedankt...1 keer bewerkt. De laatste keer was 14 jaar geleden door Jongen16.

14 jaar geleden

Jongen van 16.

Die droom kan ook op je zelf slaan, wat betreft karakter zo ben je een heel blij en een ander keer ben je heel boos.

Groeten H@ns.