Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

lebisch

iemand
15 jaar geleden

hallo,
ik heb laatst een droom gehad, waar ik een beetje mee zit.
ik ben zelf biseksueel en misschien zelfs lesbisch, daar ben ik nog achter aan het komen, maar ik heb het gevoel van wel.
mijn droom ging laatst over dat ik een vriendin had, net zoals je een vriendje hebt had ik een vriendinnetje
we waren erg gelukkig samen.
maar waarom droom ik daarover?
ik hoop dat jullie me wegwijs kunnen maken, want ik zit behoorlijk met mijn gevoelens in de knoop.

groetjes
iemand

15 jaar geleden

Ik proef een beetje uit je bericht dat je denkt dat je droom zegt dat je werkelijk op vrouwen valt, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Iedereen, of je nou een man of een vrouw bent, heeft mannelijke en vrouwelijke eigenschappen. Dromen vertellen vaak iets over de balans tussen die twee kanten in je. Wanneer die balans is verstoord, geeft de droom het advies om een relatie aan te gaan met een man of een vrouw, en vertelt je zo wat je nodig hebt in situaties waar je niet uitkomt. Als bi- of heteroseksueel is het dus niet raar om te dromen dat je een relatie hebt met iemand van hetzelfde geslacht, maar verwarrend is het wel.

Dromen over een relatie met een man, betekent dat dat je in je leven meer mannelijke eigenschappen nodig hebt, zoals assertiviteit en ratio. En dromen over een relatie met een vrouw zeggen je dat je juist meer moet doen met je vrouwelijke eigenschappen, zoals bv intuïtie, overgave, ontvankelijkheid en zorgzaamheid. De droom wil je duidelijk maken dat je je gelukkiger zal voelen als je de relatie aangaat met jouw innerlijke vrouw. Als je die kant in jezelf toelaat, zal het vast duidelijker worden voor je wat je met je seksuele geaardheid wilt. Succes.

iemand
15 jaar geleden

heej ik zou een sexy meid die sex will met me