Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Veel dromen over liefde en zoenen

Lizannie
13 jaar geleden

Zoenen met iemand die je niet mag hoeft niet gelijk te betekenen dat je verliefd op diegene bent, gelukkig. Het betekent dat je diegene eigenlijk helemaal niet zo vervelend vind als je jezelf (en waarschijnlijk ook anderen) wijsmaakt. Als je dat eenmaal accepteert en dat ook laat merken aan de mensen om je heen, gaat de droom vanzelf over.

13 jaar geleden

Ik hb precies hetzelfde als jou maar dan iets anders.
ik droomde ook afgelopen nacht over een jongen ik weet zijn naam nog ''daan'' maar ik ken helemaal geen daan.

de droom ging zo
ik kwam op een plek waar ik nog nooit was geweest maar me vriendinnen waren daar ook. ze zeiden dit is daan. Ik vond hem meteen helemaal leuk en was helemaal verliefd op hem.
ik beleefde een super leuke tijd met die jongen maar ik werd opeens wakker.
het was wel een leuke droom maar ik weet dus niet wat het betekend en dat zou ik wel graag willen weten

posse
13 jaar geleden

Heey,

Ik droomde vannacht dat ik tongzoende met mijn beste vriend. Gewoon een vriend. Ik heb dat al eens eerder gedroomt.
Maar dat was een kusje op de wang.
Heeft dit een speciale betekenis?

Groetjes

Pien
13 jaar geleden

Ik heb ook heel vaak dat ik in mn dromen zoen met iemand die ik óf helemaal niet mag, óf alleen een beetje aardig vind, óf iemand die ik niet zo heel goed ken en soms een totaal onbekende.. wat kan dit betekenen?

`rosanne
12 jaar geleden

ik heb ook steeds dromen waarbij er een breakdanceleraar van 24 met me loopt te flirten en zoenen en ik zit al een tijd met deze droom en ik vind het een beetje freaky droom maar wat betekent mij droom eigenlijk zelf ben ik een meisje van 14 en ik heb weinig contact met jongens en eigenlijk ook bijna geen vriende omdat ik veel gepest word op school ben ik nogal verlegen geworden

anoniemm
12 jaar geleden

ik zoen een jongen vaak in me dromen waar ik op ben en wat betekent het als hij bloost als hij me ziet hij heeft hele mooie ogen en ik wil graag verkering met hem hebben wat moet ik doenn

Tom
12 jaar geleden

Betekent waarschijnlijk gewoon dat je hem respecteerd hoeft niet perse te betekenen dat je hem leuk vind ofzo

dat ene meisje
12 jaar geleden

ik heb een droom gehad over dat ik met me ex sta te tongen op een romantische plek terwijl ik niet meer van 'm hou en het gewoon een vriend nu van me is.
en me aller beste vriending heeft die droom ook gehad weten jullie misschien wat dat betekent want ik heb die droom elke nacht en het lijkt maar niet te stoppen.

xoxo dat ene meisje

Thaïsa
12 jaar geleden

Ik ben Thaïsa en de laatste tijd droom ik steeds over een jongen. Mijn ideaalbeeld van een man. Met van die prachtige ijsblauwe ogen. Telkens als ik hem zie in een droom kussen we en daarna sterft een van ons twee. Ik heb al zo drie dromen gehad.

1) Ik zat op de Titanic. Het schip was al gezonken in ik zat vast in die traphal. Hij was al volledig onderwater gelopen en ik had niet veel lucht meer. Ik zou verdrinken. Dat koude water stak in me als duizenden messen. Ik probeerde naar boven te zwemmen. Die koepel was gebroken dus ik kon erdoor. Maar ik had geen adem meer. Ik had mijn ogen open onderwater en dat beeld is al wazig, maar nu werd het nog waziger. Zwarte vlekken begonnen voor mijn ogen te dansen. Ineens word ik naar beneden getrokken. Ik kon niet zien door wie.Het was zeker weten een jongen. En hij kuste me! Gaf me zijn laatste zuurstof. Hij gebaarde nog dat ik naar boven moest gaan terwijl hij zelf naar beneden zonk. Ik zwom naar boven. Bijna had ik het niet gehaald. Bijna was hij ook voor niets gestorven, maar ik zwom door en kwam boven. Ik was in tranen uitgebarsten. Ik werd aan boord van een reddingsboot getrokken en ik voelde hoe warme, zachte dekens op me werden gelegd. Ik heb de hele tijd voor me uitgestaard tot ineens alles wit werd voor mijn ogen.

2) Ik liep door een bos, ik rende weg van iets. Niet iemand, maar ik denk dat ik gewoon van mijn 'thuis' ben weggelopen. Ik liep in zo'n lang middeleeuws prinsessenkleed rond. Ik had de plooien in mijn handen om beter te kunnen lopen. Het moest vroeg in de ochtend geweest zijn. D zon bracht een gouden licht door de bomen en vormde een raar contrast met de mist die laag hing. Dan kon ik op een open plek. Er stond iemand in het midden. Een jongen. Hij had bruin haar en blauwe ogen (dat kon niet slecht zijn) en hij was knap. Om de een of andere reden was ik gestopt met lopen. Hij komt traag op me af. Het lijkt dreigend, maar ik was niet bang. Als hij bij mij is kust hij me! Toe herkende ik hem. Het voelde hetzelfde als die jongen uit de zinkende Titanic, tenminste als je in dromen kan voelen. Zijn lippen laten de mijne los en ik zak door mijn knieën. Ik zakte gewoon in elkaar. Ik hoor hem mijn naam nog roepen, maar alles werd wit voor mijn ogen, net als in die boot! En toen werd ik wakker.

3) Ik stond dus ineens op het plein voor de Notre-Dame. Aan de kleren die ik aanhad en de gebouwen te zien was ik zo in de 15e à 16e eeuw terechtgekomen. Ik had ineens de drang om door de straten te wandelen. Mijn instinct leidt me door het doolhof van straatjes tot ik op een doodlopend straatje uitkom. Daar staat hij op het einde van het straatje. Ineens weet ik zijn naam en die roep ik dan ook uit. 'Fabian!' ik loop op hem af en hij neemt me in zijn armen en draait me eens paar keren rond in de lucht . Hij zet me neer en nu sta ik met mijn rug naar de muur. 'Ik heb je zo gemist', zegt hij, meer een soort gefluister. En hij kust me! Zachtjes stoppen we met kussen. Dan ineens zakt hij in elkaar. Een man met een zwaard staat voor me. Hij heeft hem neergestoken. In een seconde van tijd ligt hij in een plas bloed. Ik wou die andere man aanvallen maar hij verdwijnt, gaat op in rook, letterlijk! Ik laat me op mijn knieën bij Fabian zakken. Hij strekt zijn hand uit en streelt ermee lang mijn wang. Ik leg mijn handen op die hand. Hij trekt een van mijn handen naar zich toe en kust die zachtjes. Hij probeerde recht te gaan zitten en wou nog iets zeggen. Maar halverwege zijn beweging slaan zijn ogen toe en valt hij terug plat op de stenen. Op hetzelfde moment voel ik een steek in mijn hart , precies alsof die man mij ook neerstak. De pijn gaat door heel mijn lichaam. Ik val neer op de borstkast van Fabian. Ik kreeg geen lucht meer en toen werd alles wit. Ik schiet wakker en grijp meteen naar mijn hart. Het klopt als een razende. Ik zat daar zo even tot mijn hart weer normaal klopte. Ik streek mijn wang en voelde aan mijn hand. Het was precies alsof ik hem nog kon voelen.

Dit is echt eng. Ik ken niet eens een Fabian. Wat betekent dit toch?

ronnie van rodijen
12 jaar geleden

het maakt niet uit sandra hoe je huid er uit ziet voor my is het voormaanste wat je voor elkaar voelt kyk liefde geven aan elkaar is fyn ook al heb je een beperking liefde uitje hart wil zeggen dat je elkaar liefde geeft ik heb nu een vriendin waar ik weinig vertrouwen neer in heb kyk als je een vriend hebten gaat met andere jongens knuffelen dat kan niet kyk wy werken samen binen een werkvoorziening myn vriendin gaat dan als we geen werk hebben knuffelen met jongens en avonds kont ze dan twee keer in de week by my sandra wat er aan je huid zit is niet belangryk als je met my wil praten bel me dan van avond op dit bricht is verzonden op 3 juni 2012 19uur 49 myn telefoon numer is 0544 .379179

die jongen
12 jaar geleden

ik droom steeds over het meisje waar ik verliefd op ben, maar deze keer was het anders. het leek wel alsof er gelijk een vonk ontstond. het is moeilijk uit te leggen maar op het ene op het andere moment stonden we daar te tongen. wat betekend dit??

ronnie van rodijnen
12 jaar geleden

halo dames met ronnie ik word morgen 61 jaar ik ben op zoek na een lieve vriendin heb nog wel een vriendin na geloof er niet neer in ik moet haar delen met een vriendin van haar die by haar in wonnt die vriendin probeert myn vriendin en my uit elkaar te halen daar heb ik veel verdriet on mensen met een beperking hebben ook recht op geluk in hun leven ik wil wel het verlangen by my is er wel zyn er nog vrouwen met een beperking van myn leeftyd in lichtenvoorde ik wil een vriendin on leuken dingen nee te doen wandelen winkelen tersje bezoeken na ook samen thuis leuken dingen doen samen tv kyken beste dames wie wil het met my proberen samen iets leuks van het leven maken samen werken aan het geluk laat my niet te lang wachten als je blieft

pamela
11 jaar geleden

ik zie al 2 jaar een leuke jongen die zie ik aleen als ik op vakantie ga
en als hij me ziet begint hij teblozen ik krijg geen woorden uit men mond dat ik hem leuk vind
ik weet dat hij mij leuk vind en andersom ook maar geen een van beide zegt dat en nou dat ik thuis zit denk ik alleen maar aan hem
zelfs zo erg dat ik over hem droom en dan droom ik dat we op onze 1ste date zijn e n dat later een leuke toekomst hebben samen
en soms hebben we dat we elkaar aan het voeren zijn aarbei met chocola uit eindelijk gaan we zoenen
gr pamela

Anoniemmmm.
11 jaar geleden

ik droom de laatste tijd veel over een jongen die ik totaal niet mag!
hij mag mij ook niet..
maar ik droom heel vaak dat we samen gaan zoenen enzo..
ik vind dat best wel raar,'
zal dat wat betekenen?

anoniempjeex
11 jaar geleden

Heyy wel beetje lang geleden dat dit bericht geplaatst is maar ik droomde ook over dat ik een vreemde kuste en toen kwam een vriendin van mij binnen en toen stopten we en toen was mijn droom afgelopen,, weet iemand wat dit betekent? Betekent dit dat ik toe ben aan een relatie? Of heeft het een andere betekenis?
Anoniempje

Ka- ja alsof ik dat ga vertellen
10 jaar geleden

Ik droomde gisteren dat ik met mijn vried in de schoolrij stond en dat wij waren aan het praten en hij zei allemaal aardige dingen en telkens als hij iets zei gaf hij mij een kus op de wang en als laatste op de mond... wat betekent dat ben ik verliefd op hem ik herinner me da ik heel gelukkig wakker werd

Watgebeurt er toch? xxx

Gekbeertje
10 jaar geleden

Ik had iemand ontmoet op vakantie hij kwam uit de zelfde plaats als mij. We hebben erg gelacht en elkaar plagen enzo. Maar ik vond hem wel leuk worden en op een moment was ik verliefd op hem en we plaagde elkaar erg. Het was op een leuk manier ik zag hem soms na de vakantie doordeweeks. Maar we hadden nog meer kinderen op vakantie. we hadden het erg leuk maar er was nog een meisje, een jaar jonger dan mij en hij keek daar ook steeds naar. School begon weer en ik zag hem steeds op de gang met drie jongens die ik als de beste kan dus dan zagen we elkaar ook weer. Na een tijdje zeiden ze we komen weer bijelkaar (de mensen van vakantie). Ze wouden een vakantie reunie houden. Ik dacht leuk enzo. maar op een moment hoorde ik dat hij met het meisje verkering had die ook op vakantie was. Een paar dagen later heb ik gedroomd dat we lagen te zoenen op me bed wat betekend dit eigenlijk ?

jantje
10 jaar geleden

hee,

ik ben 18 en ik droomde dat er iemand langs kwam. de persoon was een vreemde en hij stelde zich voor. toen ging hij weer weg en even later kwam hij weer terug en zij dat hij me leuk vondt en voor ik het weet zoenen we. weet iemand wat dit betekend het zou me supper veel helpen als ik het wist.


gr.

joke f.
10 jaar geleden

Ik ben op een jongen verliefd en laatst heb ik over hem gedroomd. We zaten op de kermis in een attractie en we zaten te babbelen en plots kijken we naar elkaar en zoen ik hem. Ik zei heel tijd sorry tegen hem omdat ik wist dat hij niets voor me voelde. Hij zei dat het niet erg was en dat hij er al een tijdje over had nagedacht en dat hij toch hetzelfde voelt voor mij als ik voor hem. En toen ging hij net zeggen dat hij de relatie een kans wou geven en dan kwam ik net wakker. Zou deze droom wat betekenen?

Pelle Kuiphof
10 jaar geleden

Beste Lani,

Als je maar zelfvertrouwen hebt, dat is het belangrijkste! Ik droomde vannacht ook over een meisje die ik meteen heb gepakt. En sinds die droom denk ik alleen nog aan haar! Volg je hart en het komt allemaal goed!

Myrt
9 jaar geleden

Ik heb de laatste keer gedroomd dat ik buiten was met een paar vrienden . We gingen Gwn kletsen en toen gingen er 2 weg (waaronder mijn Bff en een vriend van de gene op wie ik ben verliefd) dus toen bleven ik en mijn liefde daar met z'n 2 . Duss...... Hij vertelde iets grappigs en we moesten heel hard lachen en we liepen een eindje en toen struikelde ik over een steen en viel op hem en toen vielen we alle bij op de grond . We moesten heel hard lachen ik had niet een pijn . Zij hoofd kwam dichter bij dat van mij en toen waren we aan het zoenen en Ik was ZOOOOOOOOOOOO BLIJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maar goed ik was heel blij en toen kwamen die andere vrienden eraan. En toen werd ik wakker

Mina1097
8 jaar geleden

Ik heb gedroomd over een jongen die mij pijn heeft gedaan . Ik droomde dat ik op een bank zat te huilen en dag hij naast me kwam zitten. Ik kijkte naar hem en ik begin harder te huilen hij neemt me in zijn armen hij zegt sorry zijn ogen beginnen te schitteren en dan onze eeste zoen. Ik wil graag weten wat het betekenen en wat ik moet doen. Ik droom vaak over hem.

pl
8 jaar geleden

Waarschijnlijk... ondanks dat je hem niet mag zie je wel iets in hem dat hem leuk maakt ( dat is een heel postief iets ) het hoeft tevens niet zo te zijn dat je hem leuk vinf

8 jaar geleden
Beheerder

Geen liefde zonder doorns.

anoniem
7 jaar geleden

Hy ik ben 14 en ik droom de laatste tijd heel veel over een jongen die ik helmaal niet leuk vindt ik ben wel verliefd op hem geweest maar dat is allang weer over ik heb nog nooit een vriendje gehad! kan iemand mij helpen want ik begin het behoorlijk vervelend te vinden en wil weten wat het betekent ik kan die jongen ook niet normaal meer aankijken of met hem praten zonder aan die droom te denken. help mij please!!!?





Deze discussie is gesloten.