In relatie verliefd op oude crush

Hermien P
5 maanden geleden

We zaten dicht naast elkaar, de bank zat prop vol en ik viel op zij in slaap met mijn dikke zwangere buik (ik ben zwanger) met mijn hoofd niet richting hem maar op de leuning. Ik sliep half en X kwam tegen me aan liggen met zijn hoofd tegen de mijne, X kuste me en ik zorgde dat het net niet op mijn mond was. Ondanks dat ik dit stiekem wel wou. Mijn partner (niet X) werd boos op mij en we gaan uit elkaar en ik wil X. Ik voelde me verliefd, zelfs toen ik wakker werd.
"X" is een jongen die ik 8 naar geleden in de trein tegen kwam, hij keek mij altijd aan en ging zo zitten dat hij me kon zien. Ik werd verlegen van hem en hoopte altijd dat hij in de trein zat als ik in stapte. We durfden niet naar elkaar toe te stappen. Ik ben er nooit meer mee bezig geweest of aan hem gedacht. Heb een partner, een kind en ben hoogzwanger maar voel me verliefd op X uit mijn droom.
Wat kan dit betekenen?

5 maanden geleden

Wanneer je zwanger bent, zijn er allerlei hormonen die op spelen. Je bent al vol blijdschap en liefde door het kindje in je buik. Dit gevoel wil je een plaatsje kunnen geven. Daarom droom je over een figuur van een crush van ooit. Het is een crush, omdat het gevoel niet tastbaar is. De verliefdheid is een uiting van de roze wolk, die je voor je baby’tje en je partner hebt. Het is een wondertje.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** **   ** **     ********  ******* 
 ** **  **   ** **  **  **  ** **   ** 
  ****  **   ** **  **    **  **   ** 
  **   ********* **  **   **   ******** 
  **   **   ** *********  **       ** 
  **   **   **    **   **   **   ** 
  **   **   **    **   **    ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht