Vreemdgaan met overleden vriend

Vergeetmenietje
3 maanden geleden

Onlangs is een oud klasgenoot/scharrel van mij overleden. Ik heb bij hem op de basisschool gezeten en toen ik 22 was heb ik een tijdje met hem gescharreld. Ik werd verliefd maar hij niet op mij.
Nu heb ik een maand geleden te horen gekregen dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Hij kon zijn depressies niet de baas worden.

Nu heb ik sindsdien al twee keer een droom gehad, dat hij terug gekomen is naar aarde en dat we sex hebben. (Ik ben in het echte leven en in mijn droom getrouwd en me er bewust van dat ik vreemdga).
Ook zijn moeder zegt in mijn droom dat ik het moet doen, omdat ik zijn grote liefde was.
Ik praat het mezelf in mijn droom goed, zodat ik het kan afsluiten en dat hij het nodig heeft.

Kan iemand mijn vertellen wat dit zou betekenen?

2 maanden geleden

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je hebt een maand geleden te horen gekregen, dat hij zelfmoord heeft gepleegd. Je hebt hem gekend en intiem met hem geweest. Gevoelens waren helaas niet van 2 kanten. Ik denk dat je zijn overleiden en de herinnering van intiem zijn nog niet losgelaten hebt, ben je nog in een soort rouw en droom je van hem. Dit soort gevoelens moeten slijten, vergeten kan je nooit. Zijn moeder was, denk ik, zijn steun en toeverlaat en ga je af op de woorden van haar in je droom wat niet realistisch is. Probeer het van een rationele manier te bekijken. Het is typisch vrouwelijk om het van een emotionele manier te bekijken.

Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

Vergeetmenietje
2 maanden geleden

Hoi hoi,

Dank je wel voor je reactie.
Ik kan me hier zeer zeker in vinden.

Kus

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  **   ** ******** **    **   ** 
 **   ** **   ** **    **     **  ** 
 **   ** **   ** **    **     ** **  
 ********  **   ** ******  **      ***  
 **     **   ** **    **     ** **  
 **     **   ** **    **     **  ** 
 **     *******  ******** ******** **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht