Vriend verbreekt relatie

Meiske
11 maanden geleden

Hoi!

Ik droomde dat mijn vriend de relatie verbrak. Reden was oa dat hij geen tweede kind wilde (dit is trouwens een discussiepunt in het ‘wakkere’ leven). Daarnaast was de koek op voor hem en we zouden zo goed mogelijk een regeling treffen voor onze zoon. Terwijl we dit bespraken waren we samen in een pan soep aan het roeren en probeerde ik met mijn soeplepel een balletje in tweeën te hakken.

Nadat hij het uitmaakte ging ik met de taxi bij mijn (single) nichtje langs om het te vertellen. Daarna belde ik de verhuurder van mijn oude woning om mijn huur op te zeggen, en dit is raar omdat we in mijn droom samenwoonden in een nieuwbouwwoning en ik niks had met mijn oude woning.

Alvast dank!

10 maanden geleden

Dit is nogal een discussiepunt, omdat je in je slaap er ook mee zit. Een kind kan verbinden. Maar een kind kan ook breken. Onbewust in je droom ben je hier mee bezig. Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven.

Een woning is als een jas om je heen. Het is je lichaam en je ziel. Elke kamer bevat je eigenschappen, vaardigheden en heeft elke kamer een functie. De oude woning is het oude leven. De nieuwbouwwoning is het nieuwe leven, met of zonder een tweede kind.

Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
    ** **  ** **   **  *******  **   ** 
    **  ** **  **   ** **   ** ***  *** 
    **  ****  **   ** **     **** **** 
    **   **   ********* ********  ** *** ** 
 **  **   **   **   ** **   ** **   ** 
 **  **   **   **   ** **   ** **   ** 
 ******   **   **   **  *******  **   ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht