crush praatte met shemale?

Vorig jaar

Hallo ik droomde laatst over volgend jaar, omdat ik heel nieuwsgierig ben naar mijn nieuwe klas.
Ik zat samen in die droom met mijn beste vriendin wat al onrealitisch is omdat zij volgend jaar naar EEN ANDERE SCHOOL gaat. Ik weet dat omdat zij een andere studiekeuze heeft dan mij. Op de speelplaats, zag ik mijn crush en zijn beste vriend kijken en praten ( ik weet niet zeker praten ) met een shemale. Hoe ik het wist dat zij shemale is? Ze had lange zwarte haren, droeg een roze trui en had een baard! Het is raar!

Wat betekend deze droom? Op internet kan ik er niets over vinden. Hopelijk helpt deze forum.

Vorig jaar

Een baard in je droom symboliseert dat iemand wat te verbergen heeft. Misschien is het wel niet zo, maar onbewust denk je dat. De lange zwarte haren staat voor weelderigheid en roze staat voor liefde, plezier, zoetheid, blijheid, affectie en vriendelijkheid. Deze kleur wordt ook geassocieerd met verliefd zijn en de helende kracht van liefde. Misschien ben je een beetje een beetje bang dat Shemale je concurrentie wordt.

Vorig jaar

Wat verklaart dan mijn beste vriendin? Ik zag haar in de "toekomst" terwijl ze naar een andere school gaat en ik haar niet meer zal zien ?
Ik had een goede band met haar in mijn droom.

Vorig jaar

Je droomt over je beste vriendin, omdat het zo fijn is samen. Eigenlijk mis haar op voorhand al. Dat verwerk je tijdens de droom. Het is jammer, dat jullie na als die jaren nu uit elkaar gaan vanwege school. Jullie kunnen in het weekend toch nog afspreken. Jullie maken nu ieder wat anders mee. Als jullie mekaar weer zien, dan hebben jullie veel te bespreken.

Vorig jaar

dankuwel

poempie
Vorig jaar

Ahw zo schattig haha als ik jou was zou ik d'r missen

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** ********  ********  **   ** **   ** 
 **  **  **   ** **   ** ***  *** **   ** 
  ** **  **   ** **   ** **** **** **   ** 
  ***   ********  ********  ** *** ** **   ** 
  ** **  **   ** **     **   ** **   ** 
 **  **  **   ** **     **   ** **   ** 
 **   ** ********  **     **   **  ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht