Leuke dag met jonge die ik leuk vind

Maya1967
Vorig jaar

Hallo allemaal

Ik had een droom waarin ik naar megabounce ging samen met 2 vriendinnen en de jonge die ik leuk vind ik en de jonge die ik leuk vind praten niet zo veel in het echte leven maar in mijn droom was dat helemaal anders we waren aant praten en aant springen en we waren aant lachen op een gegeven moment gingen mijn vriendinnen weg en waren wij alleen het was gezellig en we waren aant praten toen mijn vriendinnen terug waren moest ik naar toilet dus ik ging en de toiletten hadden geen deuren buite 1 dus ik ging naar de gene met een deur maar de deur zat los en viel eraf toen ik terug was moesten wij naar huis en zaten in de auto ik zat naast hem en hij viel in slaap op mij later in de rit werd hij wakker en sliep ik op hem dat was mijn droom ik zou graag weten wat het zou betekenen alvast bedankt

Vorig jaar

De megabounce staat voor vrijheid en avontuur. Van het gespring krijg je vlinders in je maag. Net als dat gevoel wat je krijgt van die jongen. Het zijn hormonen die gieren door je lichaam. Het is een natuurlijk proces en past bij de leeftijd. Het huis is waar je hart is. Slapen staat voor uitrusten of niet bewust zijn van de omstandigheden om hem heen.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** **     ******  **  ** **  ** 
 **  **  **    **  **  ***  **  ** ** 
 ** **  **    **     **** **  ****  
 *****   **    **  **** ** ** **   **  
 ** **  **    **  **  ** ****   **  
 **  **  **    **  **  **  ***   **  
 **  ** ********  ******  **  **   **  

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht