Broken heart

F
Vorig jaar

Hey,
Afgelopen donderdag is mijn hart helaas gebroken, ik ben afgewezen door een jongen waar ik al bijna 2 jaar gevoelens voor heb. Maar ik heb een vraagje, sinds dat dit heeft plaats gevonden droom ik telkens over hem.

2 dagen hierna droomde ik dat ik hem tegen kwam. Hij kwam het goed maken en zei dat hij heel erg van mij houd en een toekomst met mij wilt. En dan over paar jaar kunnen we samen wonen en dan vervolgens trouwen. Hij wilde heel graag een toekomst met mij. De volgende ochtend werd ik wakker en was ik echt confused, was heel vreemd dat ik zoiets opeens droom..

Paar dagen hierna, droomde ik weer over hem. Maar deze keer gebeurde het tegenovergestelde. Ik kwam hem weer tegen, en zei dat ik hem niet kan vergeten. Hij zei daarop dat ik het moet blijven proberen, en hij geen gevoelens voor mij heeft. Gewoon nul. En als hij die wel had, dan had hij wel moeite gedaan voor mij. Ik werd zegmaar ‘ weer afgewezen ‘ in mijn droom.

Maar ik vraag me af, wat zou dit kunnen betekenen? Ik droom steeds verschillende dingen en ik vind het echt heel raar. De ene keer droom ik juist dat het wat wordt tussen ons en de andere keer weer juist niet?

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De dromen zijn eigenlijk verwerkingsdromen. Je heb zo lang in de wolken gezeten en nu is er abrupt een einde aan gekomen. Je moet opnieuw je draai weten te vinden, want je hebt 2 jaar lang met een bepaald gevoel gezeten. Verliefdheid kan een verslavend gevoel geven.

De tweede droom is een wensdroom, want hij wil het goed maken. De droom krijgt een happy end. Maar onbewust (in je derde droom) weet je toch dat het niets meer kan worden en verwerk je het in een nieuwe droom. Het is de kunst om even een ander ritme op te zoeken. Een nieuwe bezigheid om hem uit je hoofd te zetten. Het is voor mij makkelijk praten, maar het is niet anders. Het is belangrijk om op beide benen te staan. Dat is beter voor de ontwikkeling.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **  ** ********  **   ** ******** 
 ***  *** ***  ** **   **  **  **  **    
 **** **** **** ** **   **  ** **  **    
 ** *** ** ** ** ** **   **   ***   ******  
 **   ** ** **** **   **  ** **  **    
 **   ** **  *** **   **  **  **  **    
 **   ** **  ** ********  **   ** ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht