Vreemd gaan vriend

Anlie
Vorig jaar

Ik heb een droom gehad waarin mijn vriend die ik al zes jaar date online naar hookups en meets voor afspraakjes en relaties zoekt.
Een knappe meid antwoordde op m dat ze hem wou ontmoeten en dat ging maandag zijn. Hij zei ja en sprak af
De rest chatte maar met m, geflirt en niet.
Ik confronteerde hem ermee. Hij beloofde die maandag ervandaan te blijven en van de site. Ik wachtte op de plek van afspraak waar hij toch heenging. Zij was chic aangekleed en had mooie zwarte fijne krullen tot haar rug. Hij had parfum op. Hij raakte haar teveel aan. Zag dat zijn charel haar had goedgekeurd als je begrijpt wat ik bedoel en dat in het park. Hij zei dat ze een of andere luxezaak moesten binnengaan en wat gaan eten en pakte haar hand vast.
Ik viel hem en het meisje aan en verwondde me. Het meisje kwam op ziekenboeg en ik zei haar dat ik veel voor hem heb opgegeven. Dat ik enorm veel voor hem heb gedaan. Dat ik gekwetst was en niet geloofde dat zij ooit hetzelfde voor m zou doen en dat mijn lief me niet apprecieerde. Ik huilde. Het geluid hoorde je tot buiten. Hij zat zenuwachtig buiten en wou nog steeds met r spreken.Ik werd wakker. Watbetekent dit allemaal? Dankjewel voor de uitleg.

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Wanneer je droomt dat je vriend vreemdgaat, kan zijn dat je angstig bent om verlaten te worden of je het gevoel hebt dat hij niet trouw aan je is. Je zou een gebrek aan aandacht kunnen ervaren binnen je relatie. Het zou ook kunnen betekenen dat je het gevoel hebt, dat je niet aan de verwachting van anderen kan voldoen.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 ********  **   ** **  ** **   **  ******* 
 **   ** **   ** **  **  **  **  **   ** 
 **   ** **   ** ** **   ** **      ** 
 ********  **   ** *****    ***   ******* 
 **     **  **  ** **   ** **      ** 
 **      ** **  **  **  **  **  **   ** 
 **      ***   **  ** **   **  ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht