Borsten

Zusje
Vorig jaar

Hoi.. Ik droomde vannacht dat de man op wie ik erg verliefd heb, borsten had en hij paste mijn beha.... Toen zag ik ook mijn botsten. Hij kuste mij en ik werd heel blij.. Ik vroeg me af wat het betekent. Ik heb een relatie en ik houd van mijn vriend maar ik ben al anderhalf jaar verliefd op een ander. Ik worstel er erg mee. Ik ben niet vreemd gegaan en ik zie die man nu bewust niet meer omdat ik voor mijn vriend heb gekozen. Maar het is heel moeilijk

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het verliefde gevoel kan als een verslaving werken. Verliefdheid is een projectie. Wanneer we verliefd worden op een ander dan worden we verliefd op een deel van onszelf dat we weerspiegeld zien in de ander.

Dit is hetzelfde als de droom over de borsten. In symboliek zie je je eigen borsten bij de man. Borsten symboliseren de behoefte om verzorgd te worden. Ze staan voor moederschap, verzorging en afhankelijkheid. Zodra je de man beter leert kennen, komen de mindere kanten naar boven. Of de verliefdheid moet gaan slijten.

Zusje
Vorig jaar

Hoi Esmee
Bedankt ja dat had ik zelf ook bedacht. Deze man heeft zelfvertrouwen wat mij nogal eens ontbreekt, ik ben ook bezig dit zelf te ontwikkelen. Ik ben ook los aan het komen uit afhankelijkheid na jaren van depressies. Ook raakt mijn vriend mij niet meer aan waardoor mijn verlangen zich naar buiten is gaan richten. Vandaar de verliefdheid. Dus ik probeer het te gebruiken voor mij eigen ontwikkeling

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **     ******** ******** **  ** **    
 **  **  **    **  **  ** **  **    
 **  **  **      **   ****  **    
 **  **  ******    **    **   **    
 ********* **     **     **   **    
    **  **     **     **   **    
    **  ********  **     **   ******** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht