getuige zijn van seksuele handelingen en eten

i
Vorig jaar

Deze droom kwam nogal vreemd op mij over, ik zie iemand die met zichzelf 'speelt' zelf bevrediging, (een man). Zelf sta ik te eten, Ik zie hem dan zitten hij kijkt naar me, ik heb eerst niet in de gaten dat hij dat doet. Tot ik hem heel verleidelijk zie kijken, een gezicht van dit is lekker, en hij begint geluid te maken. (hijgt) . Hij kan zijn ogen niet van mij afhouden. Heeft ook 'honger' . Ik eet fruit, bak een eitje, geur van vers brood, vlees alles staat er echt uitgebreid, luxe ontbijt. Wat kan dit betekenen ? .

Vorig jaar

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Eten en bevrediging staan niet ver van mekaar vandaan. Als je voedsel ziet in je droom vertegenwoordigt dit fysieke- en emotionele voeding en nieuwe energie. Eten duidt ook op een bevredigende onderneming, persoonlijk gewin en vrolijkheid.

Je emailadres wordt niet getoond
Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **  ** **   ** **   ** **   **  ******* 
 ***  ** ***  ***  **  **  **  **  **   ** 
 **** ** **** ****  ** **   ** **      ** 
 ** ** ** ** *** **   ***    ***   ******* 
 ** **** **   **  ** **   ** **      ** 
 **  *** **   **  **  **  **  **  **   ** 
 **  ** **   ** **   ** **   **  ******* 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht