Droom over chrush

Nxexo
8 maanden geleden

Nou dus even een korte samenvatting over hoe het zit met die jongen waarover ik gedroomd heb:

We zagen elkaar ergens. Ik vond hem leuk. Hij vroeg mijn nummer en we appten 2 maanden lang. Toen zagen we elkaar weer op een event waar we allebi naar uitkeken. Ik was de enige die 2 keer op hem af was gestapt en hij is geen een keer naar mij toe gegaan terwijl HIJ mijn nummer wilde en hij is MIJ de hele tijd gaan appen 2 maanden lang.
Hij appt me nu niet meer ja dit en we zijn al 10 dagen verder. Dus ik probeer hem nu te vergeten en het lukt een beetje tot deze droom:

Ik was bij een concert van One Direction. Geen idee waarom. Het was best wel leeg en de boyband was ineens helemaal compleet. Alsof het zich in het verleden afspeelde. Aangezien die jongen en ik elkaar alleen zien op “events” was hij er ineens ook. Hij ging naast me staan en legde zijn hand om mijn middel. Dat voelde heel beschermend. We maakte nog even een praatje en we voelde ons aangetrokken tot elkaar. Ineens was hij weg. In de droom was ik daar de hele tijd nog mee bezig. Want het voelde zo fijn toen zij zijn hand om mijn middel legde. Inmiddels waren er verschillende dromen verstreken. En ineens was ik weer bij dat concert op dezelfde plek. (volgens mij heb ik daar zelf voor gezorgd en was het dus een beetje lucide) hij stond naast me en ik knuffelde hem. Echt heel lang. En het voelde echt heel fijn en wederzijds. We knuffelde elkaar heel lang en stevig. Toen stopte de droom.

Ik vind hem nu ook weer leuk en ik mis hem ook echt door deze stomme droom. Echt heel irritant. Ik kan alleen nog maar aan deze droom denken.
Wat betekent deze droom?

8 maanden geleden

Sorry, dat je zo lang moet wachten op je uitleg, maar wij doen het uitleggen met plezier er tussendoor. Er komen steeds meer droomaanvragen binnen. Dat het ons niet meer lukt om direct te antwoorden. Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Dromen over een chrush is vaak een wensdroom, door het gemis. Maar ook weer een verwerkingsdroom, omdat je hier je gevoel aan het ordenen bent.

Jullie hadden erg leuk contact. In je droom ga je naar One Direction. Het symboliseert mannelijke energie, wat je erg aantrekt. Zo ook het contact met die jongen. Een concert symboliseert samenzijn en chillen. Omdat je de jongen altijd op events ziet, komt dit ook terug in je droom. Je verlangt naar die speciale aandacht. Het is leuk om close met een jongen te zijn. Dat jullie echt wat met elkaar krijgen, kan ik niet zeggen. Ik kan niet verder kijken. De toekomst zal het uitwijzen.

Je emailadres wordt niet getoond

Spambeveiliging:
Voer de code die hieronder zichtbaar is in het invoerveld beneden in. Dit is nodig om het automatisch posten van dit formulier door bots tegen te gaan.
 **   ** **  ** ******** ********  **  ** 
 **   ** ***  **   **   **   ** **  ** 
 **   ** **** **   **   **   ** ** **  
 ********* ** ** **   **   ********  *****  
 **   ** ** ****   **   **     ** **  
 **   ** **  ***   **   **     **  ** 
 **   ** **  **   **   **     **  ** 

Of bekijk eerst voorbeeld van je bericht